3 srpnja 2024

Dobrostanje i izlaganje suncu

Just-Esposizione-solare-e-benessere-header-AU

Ljeto je sinonim za sunce, more, brda i zabavu na otvorenom. Pravilno izlaganje suncu uz primjerenu zaštitu ključno je za ljepotu i zdravlje kože. Zbog toga je od temeljne važnosti pažljivo odabrati proizvode za zaštitu od sunca!

Proizvodi za zaštitu od sunca: koje izabrati

Kad je riječ o izlaganju suncu, zaštita kože je od esencijalne važnosti. Ključno je pažljivo odabrati proizvode za zaštitu od sunca koji će nam zajamčiti potpunu zaštitu protiv oštećenja od sunca.

Proizvodi za zaštitu od sunca Just pružaju trostruku zaštitu, ne samo od UVA i UVB zračenja, već i od oštećenja izazvanog infracrvenim zračenjem, koje uzrokuje fotostarenje kože.

Kombinacija modernih filtera za zaštitu od sunca spaja se s biljnim ekstraktima s antioksidativnim i zaštitnim svojstvima. Laboratorij Just naime odabire ekstrakt runolista, s umirujućim i zaštitnim učinkom, i physalisa za podršku u suzbijanju oštećenja uzrokovanih infracrvenim zračenjem u dubinskom sloju kože.

Tekstura proizvoda je k tome tekuća i ugodna na dodir, proizvodi se brzo upijaju i  otporni su na vodu – jamče barem 50% početne zaštite kako se traži prilikom važećih ispitivanja – i na znoj.

Just-Esposizione-solare-e-benessere-montaggio-ingredienti-AU
Just-Esposizione-solare-e-benessere-prodotti-AU

Zaštita na mjeru

Just, koji oduvijek pazi na dobrostanje kože, nudi hiper-specijalizirane formule, s faktorom zaštite od sunca od 50 do 15, idealne za cijelu obitelj.

Linija proizvoda za zaštitu od sunca Just ne ograničava se na zaštitu kože od sunčevog zračenja već pruža dodanu vrijednost za potpuno dobrostanje, zahvaljujući formulama s jedinstvenim karakteristikama:

  • Zaštita protiv onečišćenja: sinergija biljnih ulja koja pruža učinkovitu zaštitu protiv napada vanjskih čimbenika i omekšavajuće djelovanje za održavanje mekoće i zdravlja kože.

Zaštita od dehidracije, suhoće i gubitka elastičnosti: probrani biljni sastojci (poput kokosovog ulja i shea maslaca) s omekšavajućim, hranjivim i elasticizirajućim djelovanjem, i vitaminima sa zaštitnim, antioksidativnim i obnavljajućim učinkom.

Uzmite samo najbolje od sunca za sebe i okoliš

S proizvodima za zaštitu od sunca Just stvarno možete uživati u suncu i svim njegovim blagodatima! Izlaganje suncu, ako je umjereno i osviješteno, može donijeti mnogobrojne blagodati: primjerice, sunčeve zrake važne su za proizvodnju D vitamina i k tome pozitivno djeluju na raspoloženje.

… a dok Vaša koža prima potpunu zaštitu, poštujemo i okoliš! U svojim se formulama Just koristi isključivo zaštitnim filterima koji ne izbjeljuju koraljne grebene, očuvajući tako ravnotežu morskog ekosustava.

Just-Esposizione-solare-e-benessere-foto-3-AU
Just-Esposizione-solare-e-benessere-foto-4-AU

Pravila koja ne smijemo zaboraviti

Koja su dakle jednostavne ali učinkovite mjere zaštite? Redovito nanosite kremu za zaštitu od sunca sa širokim spektrom zaštite  s primjerenim zaštitnim faktorom (SPF), i odjenite zaštitnu odjeću (poput šešira) i sunčane naočale, posebice prilikom dužeg izlaganja suncu, te izbjegavajte izravno izlaganje suncu u najtoplijem dijelu dana.

Nemojte zaboraviti stalno ponovno nanositi kremu za sunčanje!

Ako primijenite te mjere, moći ćete iskoristiti sve blagodati sunca na siguran i odgovoran način, te istovremeno očuvati zdravlje Vaše kože.

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS