Naša filozofija

Baština švicarske mudrosti, u skladu između prirode i znanosti

Just odabire Prirodu, uz sigurnost Znanosti

 

Just jako dobro poznaje Prirodu, koja već 90 godina pruža tvrtci biljne, mineralne I morske sastojke koji predstavljaju srž Justovih formula. Znanost nam omogućuje da ih otkrijemo, učinimo iskoristivima, kombiniramo i zaštitimo kako bismo postigli maksimalnu razinu učinkovitosti, sigurnosti, ugode i tolerabilnosti.

Prirodno nadahnuće iz švicarskog tla

Oduvijek se Justov “savoir faire” temelji na baštini znanja koja se spaja s tradicionalnom galenskom metodom i suvremenom kozmetologijom.
Nadahnuće Ulricha Jüstrich [link a Storia?] je upravo njegova zemlja, Appenzell, bujno područje bogato blagotvornim biljem, ljekoviti vrt pod vedrim nebom, u središtu stoljetnog znanja o blagodatima istog.

Odabir izvrsnosti

Osim bilja iz ekskluzivnih Justovih nasada u Švicarskoj, team za Istraživanje i Razvoj Just probire u cijelom svijetu one prirodne sastojke koje jamče maksimalnu čistoću i koncentraciju funkcionalnih tvari. Kako bi to postigao, koristi se znanstvenim metodama i alatima koji garantiraju standarde istinske izvrsnosti.

Iz Prirode u laboratorij

Just se oslanja na tehnologije ekstrakcije koje su idealne kako bismo održali netaknutom kvalitetu aktivnih principa i zajamčili njihovu maksimalnu koncentraciju: destilacija vodenom parom, tiješnjenje, maceracija i infuzija.

Najbolja kombinacija

Djelovanje pojedinog bilja potencirano je zahvaljujući sposobnosti stručnjaka za formulacije Just da ga međusobno spaja i kombinira s drugim sastavnicama, pritom naglašavajući njegove blagodati.

Savez s Prirodom

Odabiremo i dodajemo u proizvode sirovine proizvedene u laboratoriju da bi, zajedno s prirodnim sastojcima, naše formule bile izvor istinskog dobrostanja.

Zajamčena sigurnost

U punom poštivanju europskih i švicarskih zakonskih odredbi, svaka pojedina sastavnica jamči maksimalnu sigurnost, Proizvodi Just podliježu redovitim provjerama vezano uz očuvanje i stabilnost proizvoda te se analiziraju i testiraju kako bi bili tolerabilni za sve tipove kože. Proizvodi su testirani na nikal. K tome, filozofija koja se primjenjuje u laboratoriju za razvoj proizvoda ne predviđa već odavno nikakva testiranja na životinjama.