Odgovornost 

Pri srcu nam je okoliš, pri srcu su nam ljudi

Pri srcu nam je okoliš, pri srcu su nam ljudi

Naš osnivač Ulrich Jüstrich, prije više od osamdeset godina, pridonio je stvaranju vrijednosti koje još i danas pokreću Just u cijelome svijetu. Istraživanje za najbolje iskorištavanje darova Prirode uvijek je išlo rukom pod ruku s iskrenom pažnjom prema dimenziji ljudskih odnosa.

Odgovornost i predanost, svaki dan

Just je odlučio u konkretnom smislu “živjeti” korporativnu društvenu odgovornost uključivanjem u različite projekte koji podupiru okoliš i društvo.

Stalo nam je do okoliša

Za Just, odgovornost prema okolišu zahtijeva neprestanu angažiranost: zato se svakodnevno obvezujemo na zaštitu ekološke ravnoteže. Svaki proizvod se nalazi u reciklirajućoj ambalaži; za komunikaciju koristimo papir koji potječe iz ekološki održivog gospodarenja šumama; odabiremo poduzeća koja u proizvodnju sirovina uključuju lokalnu zajednicu i time potičemo lokalnu ekonomiju.

Stalo nam je do ljudi

 

Cijela je Justova povijest prožeta riječju koja nam dubinski pripada: ljudski kontakt. Naš je osnivač Ulrich Jüstrich pokrenuo svoju – našu – uspješnu pustolovinu vođen iskrenom otvorenošću prema ljudima, koja se pretvara u pažljivo slušanje te ugodan i srdačan izravan kontakt.