27 svibnja 2024

Dobrostanje naših četveronožnih prijatelja

Suživot s našim kućnim ljubimcima je predivna pustolovina, putovanje prepuno maženja, igre i nezaboravnih trenutaka.

Psi i mačke su punopravni članovi naših obitelji i njihovo je  dobrostanje od ključne važnosti kako bismo sretno živjeli zajedno:   Just se brine o njima uz pomoć nove formule za pranje koja pruža našim kućnim ljubimcima ciljanu higijenu i poštuje ravnoteže njihove kože. 

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-header-exp
Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-2-exp

Za sve naše najbolje prijatelje na 4 noge

Za mnoge je pranje psa fiksna obveza, no ne može se isto reći i za mačke koje se,  kako je općepoznato, same brinu o vlastitoj čistoći.

Prilika da operete svoju mačku je ipak učestalija od onoga što se često misli, primjerice indicirano je:

  • za dugodlake mačke,
  • u razdoblju linjanja,
  • za mačke koje vole život na otvorenom,
  • za starije ili pretile mačke koje teško dostižu sve dijelove tijela,

i općenito kako bismo se pobrinuli za svoje prijatelje i pomogli im da ostanu čisti i zaštićeni. Savršeni saveznik je Pet Care Shampoo, velika novost kojom Just posvećuje svoje fitokozmetičko znanje našim najboljim prijateljima na 4 noge.

Pomoću čišćenja, prava ravnoteža

 Pet Care Shampoo  formuliran je za nježno i dubinsko uklanjanje prljavštine s bilo kakve vrste krzna,  nakon čega je krzno dobro očišćeno, mekano, sjajno i zaštićeno od neugodnih mirisa.

Primjeren je i za  učestalo pranje: formula s nježnim površinski aktivnim tvarima, pročišćavajućim i umirujućim ekstraktima i esencijalnim uljem matičnjaka poštuje prirodni pH životinje, pospješujući pravilnu ravnotežu kože i pružajući im  dobrodošlo olakšanje i u slučaju blagih iritacija i svrbeža.

K tome, stručnjaci iz laboratorija Just, svjesni  posebne osjetljivosti kože i osjetljivosti na miris te sklonosti  lizanju naših četveronožaca, posvetili su  posebnu pažnju mirisu šampona, nježnom i ugodnom, u punom poštivanju potreba životinje.

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-3-exp – kopija
Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-4-exp – kopija

Formuliran za potpuno dobrostanje

Uz Pet Care Shampoo  možete otkriti nove trenutke dobrostanja koje možete podijeliti sa svojim ljubimcem, posebno ako imate štenca koji će se već odmalena moći lako naviknuti na rutinu dobrostanja  Just.

Počnite pažljivim češljanjem krzna kako biste uklonili prekomjernu prljavštinu i možebitne čvorove, potom navlažite krzno i nježno masirajte dlaku malom količinom Pet Care Shampoo postepeno stvarajući laganu pjenu, koju ćete kasnije pažljivo isprati mlakom vodom nakon što ste oprali cijelo krzno.

I za soft  kupanje

Ako Vaša “maskota”, a što se posebice može dogoditi s  mačkama, ne voli baš kontakt s vodom, moći ćete joj udovoljiti: kako biste joj ipak pružili  higijenu i zaštitu, probajte razrijediti nekoliko kapi deterdžentnog sredstva u vodi te proći krzno Vašeg ljubimca vlažnom krpom koju ste namočili u toj tekućini, potom uklonite ostatke proizvoda drugom vlažnom krpom koju ste namočili u vodi.

“Soft” pranje koje možete ponoviti i nakon svake šetnje s Vašim psom ili svakog povratka Vaše mačke, posebice za njihove šape i kad god je njihovo dobrostanje izloženije napadima vanjskih čimbenika, primjerice od  parazita.

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-5-exp – kopija

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS