Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Naša filozofija odabire Prirodu, uz sigurnost Znanosti

Poznajemo jako dobro Prirodu: već nam više od 90 godina daruje biljne, mineralne i morske sastojke, koje u visokim koncentracijama koristimo u našim formulama. Znanost nam pomaže u njihovom otkrivanju, dobivanju, spajanju i zaštiti, da bismo postigli najviši stupanj učinkovitosti, sigurnosti, ugode i tolerancije.

Odabir izvrsnosti

Odabiremo prirodne sastojke kako bi maksimalna čistoća i koncentracija funkcionalnih tvari bile osigurane. Da bismo u tome uspjeli, koristimo znanstvene metode i instrumente koji osiguravaju parametre istinske izvrsnosti.

Od Prirode do laboratorija

Odabiremo idealne tehnologije ekstrakcije da bismo zadržali kvalitetu aktivnih tvari i osigurali njihovu visoku koncentraciju: destilacija vodenom parom, prešanje, maceracija i infuzija.

Najbolje spajanje

Djelovanje pojedinih biljaka pospješeno je kroz umijeće njihovog međusobnog spajanja i kombiniranja s komponentama koje naglašavaju njihovu vrijednost.

Pravi savez s Prirodom

Odabiremo i pridodajemo sirovine stvorene u laboratoriju da bi naše formule zajedno s prirodnim sastojcima zaista bile izvor dobrostanja.

Naša garancija sigurnosti

U punom poštivanju europskih i švicarskih normi, svaka pojedina sastavnica jamči maksimalnu sigurnost.
Justovi proizvodi redovito se podvrgavaju mikrobiološkim provjerama i provjerama stabilnosti te su osmišljeni i testirani kako bi bili tolerabilni za sve tipove kože. Testirani su na nikal. K tome, filozofija koju primjenjuje Justov laboratoriji odavno ne predviđa nikakvo provođenje ispitivanja na životinjama za razvoj svojih proizvoda.

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.