INFORMACIJE O OBRADI PODATAKA

Ovim Vas putem obavještavamo, da će Just – kozmetika i priroda d.o.o. obrađivati opće osobne podatke isključivo u svrhu obrade i izvršavanja svih s Vaše strane podnešenih zahtjeva putem popunjavanja odgovarajućeg obrasca.

MODALITETI: podaci će se obrađivati u papirnatom ili računalnom obliku kroz sustav organizacije i obrade usko povezan sa samom svrhom koji je u svakom pogledu sposoban osigurati cjelovitost i povjerljivost u smislu organizacijskih i logističkih mjera predviđenih važećom regulativom;

SVRHA: p podaci će se obrađivati isključivo u svrhu obrade i izvršenja zahtjeva koje ste podnijeli ispunjavanjem obrasca kao što su: zahtjevi za informacijama za sudjelovanje na događanjima.

PRISTUP OSOBNIM PODACIMA: Podaci mogu biti dostupni; 1) djelatnicima zaduženim za upravljanje aktivnostima koje proizlaze iz gore navedenih radnji u tvrdki Natural Just d.o.o. (Slovenija), 2) prodajnoj mreži, promotoricama i tvrtki, u granicama u kojima su ovlašteni za upravljanje Vašim zahtjevom, 3) trećim subjektima koji upravljaju softwareom – od kojih su svi dužni poštivati važeću regulativu.

PRAVNA OSNOVA: zahtjevi za informacijama podnešeni s Vaše strane putem popunjavanja obrasca.
Privola za obradu podataka radi slanja newslettera potrebna je za izvršavanje podnešenog zahtjeva. Taj se zahtjev u svakom trenutku može povući slanjem e-maila na privacy@just.hr te se u svakom slučaju možete odjaviti od primanja newslettera putem tipke koja se nalazi u samom tekstu.

VAŠA PRAVA: Vi ćete moći dobiti potvrdu o postojanju podataka (i dobiti obavijest o tome); o izvoru osobnih podataka; o svrsi i modalitetima obrade; o sustavu koji se primjenjuje pri obradi s elektroničkim alatima; o identifikacijskim podacima pružatelja usluga i odgovornih osoba, o subjektima ili kategorijama subjekata kojima se osobni podaci mogu otkriti, a osim toga ćete moći i sljedeće:
– dobiti pristup, nadogradnju, nadopune ili integraciju podataka; opoziv, ispravak; anonimizaciju ili blokiranje podataka koji neovlašteno obrađivani i slanje obavijesti o takvim postupcima onima čiji su podaci ustupljeni ili proslijeđeni, ako je to moguće i ako ne podrazumijeva nesrazmjerna sredstva; mogućnost ograničenja podataka, kao i to da se, iz opravdanih razloga, makar i samo djelomično, usprotivite obradi osobnih podataka,
– ostvariti pravo na zaborav, povući privolu, a osim toga imate i pravo na prenosivost podataka i pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu nadležnom za zaštitu podataka.

TRAJANJE POHRANE PODATAKA: Podaci će se čuvati u razdoblju od 2 godine.

PODACI PRUŽATELJA USLUGA: Just – kozmetika i priroda d.o.o., Aleja lipa 1H, 10040 Zagreb, Hrvatska, privacy@just.hr. Pružatelja usluga može se kontaktirati na naznačenu adresu temeljem svakog od gore navedenih zahtjeva.