Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Vital Just Noćna krema
NOVOST

Svaku večer, podrška noćnom procesu prirodne obnove kože
Vital Just Noćna krema (NOVOST)
FUNKCIONALNI SASTOJCI

Vitalnost rijetke planinske biljke  postaje intenzivna obnova za kožu. Od alpske ruže dobivaju se 3 sastojaka koji se nalaze u srži raznih formula Vital Just: iz cvijeta cvjetna vodica, iz lišća ekstrakt, a iz lisnih pupova matične stanice, ekstrahirane u minimalnim količinama i potom uzgojene u laboratoriju kako se ne bi ugrozio opstanak ove biljke.

Formulacija

Kako bi zadovoljili  potrebe za regeneracijom kože tijekom noći, stručnjaci iz Justovog laboratorija formulirali su originalnu sinergiju sastojaka na bazi runolista, alpske ruže (čiji ekstrakt poticajno djeluje na obnovu derme, središnjeg sloja kože zaduženog za njezinu kompaktnost i toničnost),  divlje lavande i vitamina C.

U kombinaciji s prirodnim sastojcima s emolijentnim svojstvima, formula je učinkovita u poticanju prirodne obnove kože kako bi, nakon buđenje, ona izgledala prirodno opuštenije i ljepše. 

Testiranje proizvoda

Dermatološki testirano.

Za detaljnije informacije
Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.