Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Vital Just Serum za lice
NOVA FORMULA

Ultra regenerirajući učinak za blistavu kožu lica
Vital Just Serum za lice (NOVA FORMULA )
FUNKCIONALNI SASTOJCI

Alpska ruža: njezin aktivni sastojak je od temeljne važnosti za pospješivanje prirodne funkcije zaštite, hidratacije i elastičnosti kože, pospješujući time regeneraciju. Justov laboratorij odabire ekstrakt dobiven iz matičnih stanica alpske ruže: to je jedini način da našim klijentima ponudimo optimalnu formulaciju bez ugrožavanja opstanka biljke kojoj prijeti izumiranje.   

Formulacija

U jesen 2022. godine, Justov laboratorij je napravio kompletnu reformulaciju proizvoda: u srcu njegove formule nalazi se biljni tonizirajući kompleks na bazi ekstrakta akmele i vitamina C, u kombinaciji s bakuchiolom, funkcionalnom tvari biljnog podrijetla koja potiče prirodnu obnovu kože.

Novi sastojci spajaju se s ostalim sastavnicama karakterističnim za liniju Vital Just, kao što su runolist i alpska ruža, koji imaju osnažujući i zaštitni učinak, ali i s raznim biljnim uljima za kožu koja svakim danom izgleda glađe, toničnije i blistavije.


Kako se radi o proizvodu s jakim aktivnim sastojcima, u slučaju posebno osjetljive kože, moglo bi se pojaviti kratkotrajno crvenilo.

Testiranje proizvoda

Dermatološki testirano.

Za detaljnije informacije
Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.