9 kolovoza 2023

Nova regeneracija za kožu Vašeg lica

Kakva je koža Vašeg lica?

Što joj treba kako bi izgledala lijepo i mladoliko? Odgovor ovisi od mnogo čimbenika koji utječu na izgled kože, unutarnjih (poput dobi, zdravlja ili obiteljske predispozicije) i vanjskih (poput okolišnih čimbenika ili životnog stila).

just-nova-regeneracija-za-kozu-vaseg-lica

No, postoji temeljna potreba za kožu u svakoj dobi…

… regeneracija, jako važan prirodni proces za očuvanje zdravog i svježeg izgleda.

Just podupire prirodnu regeneraciju kože s formulama Vital Just: inovativni kozmetički proizvodi na bazi švicarskog bilja visoke anti-age učinkovitosti, runolista i alpske ruže, u kombinaciji s drugim sastojcima putem strogih znanstvenih metoda. 

Čišćenje je prvi korak…

 

Za očuvanje kože lica u najboljem stanju.

Vital Just Cleansing Cream je formula s ispiranjem koja je idealna za suhu i zahtjevnu kožu, s deterdžentnim tvarima biljnog podrijetla i sastojcima sa zaštitnim i umirujućim djelovanjem (ekstrakt runolista i hidrolat alpske ruže). Ugodno kremasta na koži, hvata nečistoće i pruža koži dašak dodatne prihrane, pritom je štiteći od dehidracije.

Tijekom dana…

 

Dnevna krema ima ekskluzivnu anti-age formulu koja odgovara na potrebe kože za jačanjem i zaštitom od napada vanjskih čimbenika. S runolistom i alpskom ružom, vitaminom C i filterima za zaštitu od sunca, potiče prirodnu regeneraciju kože djelujući na epidermu, njezin vanjski sloj. Svako jutro štiti i jača kožu ublažavajući i prevenirajući nastanak znakova starenja, za kožu koja izgleda glađe, toniziranije i kompaktnije. 

Tijekom noći…

Noćna krema inovativna je anti-age formula koja je osmišljena u svrhu podupiranja prirodne noćne obnove kože. S runolistom i alpskom ružom (čiji ekstrakt potiče regeneraciju derme, srednjeg sloja kože), vitaminom C i divljom lavandom, pospješuje opuštanje kože tijekom noćnog odmora i podupire njezin oporavak. Nakon buđenja, koža lica je opet kompaktnija, toniziranija, odmornih crta lica. 

just-nova-regeneracija-za-kozu-vaseg-lica-2

Potvrđena učinkovitost

Učinak kombinirane uporabe tretmana s Dnevnom / Noćnom kremom potvrđen je u kliničkom ispitivanju: već nakon mjesec dana uporabe smanjena je dubina bora (-11%), koža je glađa (+8%) i toniziranija (6%), te skoro sve ispitane potrošačice navode da percipiraju glađu (100% ispitanika) i elastičniju kožu lica, zdravijeg izgleda (95%)*.

* Klinička studija o kombiniranoj uporabi Dnevne i Noćne kreme provedena u vanjskom institutu na 20 dobrovoljkinja s kožom lica koja pokazuje znakove starenja i bez tonusa, a koje su u trajanju od 28 dana nanosile oba proizvoda u kombinaciji. Rezultati (prosječna vrijednost) temelje se na dvjema vrstama procjene: instrumentalna i subjektivna putem upitnika za samoprocjenu. 

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS