Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Pri srcu nam je okoliš, pri srcu su nam ljudi

Naš osnivač Ulrich Jüstrich, prije više od osamdeset godina, pridonio je stvaranju vrijednosti koje još i danas pokreću Just u cijelome svijetu. Istraživanje za najbolje iskorištavanje darova Prirode uvijek je išlo rukom pod ruku s iskrenom pažnjom prema dimenziji ljudskih odnosa.

Odgovornost i predanost, svaki dan

Just je odlučio u konkretnom smislu "živjeti" korporativnu društvenu odgovornost uključivanjem u različite projekte koji podupiru okoliš i društvo.

Stalo nam je do okoliša

Za Just, odgovornost prema okolišu zahtijeva neprestanu angažiranost: zato se svakodnevno obvezujemo na zaštitu ekološke ravnoteže. Svaki proizvod se nalazi u reciklirajućoj ambalaži; za komunikaciju koristimo papir koji potječe iz ekološki održivog gospodarenja šumama; odabiremo poduzeća koja u proizvodnju sirovina uključuju lokalnu zajednicu i time potičemo lokalnu ekonomiju.

Stalo nam je do ljudi

Cijela je Justova povijest prožeta riječju koja nam dubinski pripada: ljudski kontakt. Naš je osnivač Ulrich Jüstrich pokrenuo svoju - našu - uspješnu pustolovinu vođen iskrenom otvorenošću prema ljudima, koja se pretvara u pažljivo slušanje te ugodan i srdačan izravan kontakt.

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.