Mentha citrata
Viola odorata
Just-ciljani-proizvodi-set-za-oralnu-higijenu-dan-noc

Ciljani proizvodi

Set za oralnu higijenu Dan/Noć

Dvije paste za zube i potpuno rješenje za dobrostanje usne šupljine

90 ml – 60 ml

Kako djeluje

Set za oralnu higijenu odgovara na potrebe higijene Vaših usta  u skladu s njezinim prirodnim ritmom pomoću integriranog djelovanja dviju zubnih pasta, formuliranih kako bi zadovoljile razne potrebe usne šupljine koje se mijenjaju ovisno u trenutku u danu.
Dnevna gel-pasta za zube  pomaže ukloniti plak i sprečava nastanak zubnog kamenca i karijesa, pruža čistoću i svježinu te je idealna za opetovano korištenje tijekom dana; Noćna zubna pasta uravnotežuje sluznicu usne šupljine, jačajući pritom desni i štiti zubnu caklinu tijekom noćnih sati.
Redovitom upotrebom, Set za oralnu higijenu Just jamči potpune rezultate: zaštita i učinkovitost, dubinsko čišćenje i umirujuća nježnost.

Kada koristiti

Svaki dan, u kombinaciji: Dnevna gel-pasta za zube savršena je ujutro i nakon svakog obroka tijekom dana; Noćna zubna pasta za  pranje zubi prije odlaska na počinak.
Svakodnevna je upotreba ugodna za sve zahvaljujući  nježnom djelovanju deterdžentnih tvari, uravnoteženom udjelu fluora i nježnom zaglađujućem učinku  koji poštuje zdravlje zubi.  

 

Sinergija prirode na koži

Dnevna gel-pasta za zube obogaćena je esencijalnim uljem   limunske metvice, biljke koja je poznata zbog antibakterijskog i osvježavajućeg djelovanja, za blistav osmijeh  i svjež dah. K tome, kombinacija fluora s vodom iz alpskog izvora, koja obiluje mineralima, jamči dubinsko i nježno čišćenje jer štiti zube od napada bakterija i istovremeno podaruje svjež dah.
Noćna zubna pasta sadrži ekstrakte ehinaceje i ljubičice, s umirujućim i jačajućim djelovanjem i vodu iz alpskog izvora, čiji mineralizirajući učinak podupire djelovanje fluora u zaštiti zubne cakline. Dok uravnotežuje sluznicu i jača osjetljive desni, pruža dubinsku higijenu  i intenzivnu zaštitu tijekom cijele noći, baš onda kad je usna šupljina najizloženija napadima bakterija.

Zašto je tako poseban

Stručnjaci za formulacije Just odredili su specifičan kozmetički oblik kako bi što bolje naglasili pojedinačno djelovanje dvaju proizvoda:   dnevna gel-pasta za zube ima vrlo nježnu teksturu u obliku gela koja je prikladna za svakodnevno opetovano korištenje i pruža poseban  dašak  svježine, dok noćna zubna pasta ima upravoteksturu zubne paste, koja je idealna za večernje pranje zubi jer donosi intenzivnije dezinfekcijsko djelovanje i zaštitu koja traje sve do jutra.
MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više