Cardiospermum
halicacabum
Just-lamelloderm-Lamelloderm-krema

Lamelloderm

Lamelloderm Krema

Specifična lamelarna formula za najosjetljiviju kožu

100 ml

Kako djeluje

Hidratizira, umiruje i jača najosjetljiviju, suhu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.
Učinkovita kozmetička podrška za stanja kože poput ekcema, dermatitisa i psorijaze.
Zahvaljujući njezinoj specifičnoj lamelarnoj formuli i bogatstvu vrlo hranjivih i umirujućih sastojaka, te uz vrlo visoku podnošljivost na koži, pruža trenutno olakšanje i ponovni osjećaj mekoće.
Podržavajući hidrataciju i zaštitu oslabljene kožne barijere, ublažava suhoću, hrapavost i crvenilo kože te suzbija osjećaj peckanja i svrbeža: redovitim korištenjem održava kožu hidratiziranom, zaštićenom i ugodno umirenom, osiguravajući njezinu pravilnu ravnotežu.

Kada koristiti

Za vrlo osjetljivu i zahtjevnu kožu, primjerice vrlo suhu kožu sklonu iritacijama, alergijama i netolerantnu kožu, izloženu stanjima poput dermatitisa, ekcema i psorijaze.
Kada koža zakaže zbog određenih okolišnih čimbenika ili načina života, poput onečišćenja ili stresnog razdoblja.

Sinergija prirode na koži

U srcu formule nalaze se prirodni sastojci čija su svojstva neophodna za kožu koja doslovno vapi upomoć: posebice sjemenke tropske biljke cardiospermum, poznate po tome što  imaju vrlo umirujuće i uravnotežujuće djelovanje na kožu, u kombinaciji s korijenom sladića, koji obiluje umirujućim i zaštitnim tvarima, i bogatom bazom hranjivih biljnih ulja, poput argana, jojobe i crnog kima.
K tome, ne sadrži dodatne mirise, kako bi njezina podnošljivost za kožu bila još bolja.

Zašto je tako poseban

Justov laboratorij odabire specifičnu, takozvanu “lamelarnu” formulacijsku tehnologiju jer se krema sastoji od niza gusto raspoređenih lamela koje oponašaju strukturu površinskog sloja kože.
To ju čini osobito primjerenom za najosjetljiviju kožu koja je sklona ljuskanju: kod ovog tipa kože kožna barijera je oslabljena i njezina je zaštitna funkcija narušena, što pospješuje dehidraciju i suhoću uz pojavu iritacija.
Lamelloderm krema je iznimno kompatibilna s kožom: njezine lamele s lakoćom prodiru u površinske slojeve kože, pomažući joj da bude čvršća i jača.
Zahvaljujući lamelarnoj tehnologiji i pažljivom odabiru sastojaka, Lamelloderm krema brzo i dugotrajno hidratizira kožu, štiti je od dehidracije i uspostavlja bolju ravnotežu u odnosu na klasične hidratantne kreme. 

* Kliničko ispitivanje provedeno na 19 osoba sa suhom ili vrlo suhom kožom, koje su koristile proizvod 2 tjedna. Rezultati se temelje na dvjema vrstama procjene: objektivno ocjenjivanje, koje se vrši vizualnim pregledom od strane specijalizirane osobe, i subjektivno ocjenjivanje pomoću testova samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više