Losioni za zaštitu kože

Deo Intim

Higijena i zaštita za intimno područje

250 ml

Kako djeluje

Tekući sapun za intimnu njegu koji ovom osjetljivom području kože osigurava odgovarajuću higijenu poštujući fiziologiju kože.
S obzirom da je vrlo koncentriran, dovoljno je svega par kapi za učinkovito održavanje čistoće koje pruža zaštitu i trenutni osjećaj olakšanja u slučaju manjih tegoba; k tome, zahvaljujući njegovom nježnom deodorirajućem djelovanju, pruža ugodan osjećaj svježine.

Kada koristiti

Svakodnevno, za cijelu obitelj.
Ujedno je prikladan u slučaju blažih iritacija, eventualno popraćenih svrbežom.
Neophodan kod stanja koja utječu na ravnotežu kože, a posebno najosjetljivijih područja: kada prirodni mehanizmi obrane oslabe, tijekom razdoblja stresa, kod nepravilne prehrane, nošenja kupaćih kostima, te uske ili sintetičke odjeće koja onemogućava pravilno disanje kože. 

Sinergija prirode na koži

Njegova je formula vrlo bogata biljnim sastojcima koji štite i umiruju (među kojima su ekstrakti kamilice, pšenice, hamamelisa, bijelog sljeza i nektar aloe), u kombinaciji s mješavinom nježnih deterdžentnih tvari dobivenih iz kokosa, koja poštuje prirodnu fiziologiju kože.
Zahvaljujući njegovim sastavnicama, štiti intimno područje od dehidracije, do koje može doći tijekom rutine pranja, smanjujući time rizik od suhoće: vrlo važno za sve a posebno kod onih koji su tome skloni ili u određenim fazama života, poput primjerice menopauze ili u određenim danima u mjesecu.  

Zašto je tako poseban

Za osmišljavanje koncepta ove formule, izvorno je Justov laboratorij dvije godine surađivao sa specijaliziranim stručnjacima, poput dermatologa i ginekologa:  zato Deo Intim jamči visoku učinkovitost čak i kod najosjetljivije kože.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više