Losioni za zaštitu kože

Ulje za kožu

Elastična i blistava koža nakon masaže

125 ml

Kako djeluje

Koncentrirana mješavina dragocjenih biljnih ulja obogaćena ekstraktima i vitaminima, osobito je primjerena u slučaju suhoće kože, održava kožu mekanom, zaštićenom i elastičnom, ističući njezinu ljepotu.
Idealno je za nanošenje masažom po cijelom tijelu, brzo se upija i ne masti.

Kada koristiti

Redovito, za zdraviju i ljepšu kožu.
Idealno za opuštajuću masažu ili za uklanjanje umora.
Posebno godi ljeti, za isticanje ili produljenje preplanulog tena održavanjem kože nahranjenom, blistavom i elastičnom.
Osim toga, njegova omekšavajuća svojstva omogućuju da se koristi i kao pakung za kosu, ali i kao oblog za ruke i nokte.

Sinergija prirode na koži

Znatno drugačije od običnih masažnih ulja, bogato je biljnim uljima i ekstraktima, koji se spajaju s multivitaminskim kompleksom i oplemenjeni su esencijalnim uljem ružmarina.
Za njegovu visoku omekšavajuću moć zaslužna je mješavina ulja pšeničnih klica, badema, jojobe, avokada i kukuruza, koji, zajedno s esencijalnim masnim kiselinama i kompleksom vitamina (A, C i E) s  antioksidativnim svojstvima, pospješuju obnovu i jačanje kožne barijere.
Kombinacija umirujućih i zaštitnih ekstrakata (lipa, hmelj i gospina trava) i tvari koje podržavaju mikrocirkulaciju (kao što je esencijalno ulje ružmarina) osigurava blagotvoran tonizirajući i okrepljujući učinak i osjećaj dobrostanja.   

Zašto je tako poseban

Justov laboratorij pažljivo odabire i spaja brojna biljna ulja koja su iznimno kompatibilna s kožom i koja dakle imaju sposobnost stapanja s kožom: zato ovo ulje intenzivno hrani kožu i brzo se upija bez zamašćivanja.
Njegova tekstura, uljna baš onoliko koliko treba, čini ga idealnom bazom za masaže, i ne samo to: zahvaljujući tonizirajućim sastojcima koje sadrži pospješuje opuštajuću i umirujuću  funkciju masaže koja uklanja grčeve u mišićima, pa se stoga njegovo korištenje preporučuje, primjerice, nakon sportske aktivnosti.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više