Proizvodi za muškarce

Gel za brijanje

Za savršeno brijanje, u punom poštivanju kože

100 ml

Kako djeluje

Gel za brijanje s ekstraktom broske i drugim prirodnim sastojcima koji djeluju u sinergiji, omogućuje precizno i glatko brijanje, prevenirajući možebitne iritacije te istovremeno štiteći i jačajući kožu.
Iznimno koncentriran, dovoljna je mala količina kako bi tijekom nanošenja nastala bogata i obavijajuća pjena, s visoko omekšavajućim i hidratizirajućim učinkom, uz karakterističan ugodan i svjež miris.

 

Kada koristiti

Za svako brijanje, pa i svaki dan.

Sinergija prirode na koži

Formula Gela za brijanje obogaćena ekstraktima bilja s visokim zaštitnim djelovanjem, poput  broske i sladića, i jačajućim učinkom, poput sibirskog ginsenga i alge klorele, koji se spajaju s proteinima bijele lupine u sklopu specifičnog hidratizirajućeg i energizirajućeg kompleksa.
Tako njegova upotreba pomaže u prevenciji možebitnog crvenila kože, nadraženosti i dehidracije kojima može biti izložena koža tijekom brijanja.

Zašto je tako poseban

Laboratorij Just odabrao je za ovaj proizvod posebnu formulu u gelu koja se, ako se nanese putem odgovarajućeg raspršivača bočice pod pritiskom i umasira u vlažnu kožu, pretvara u pjenu te omekšava dlaku i priprema je za djelovanje britve.  Istovremeno pozitivno djeluje i na kožu  čineći je glađom i mekšom, olakšavajući tako klizanje  britve.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više