Vital just proizvodi za lice

Novost Cleansing cream

Za čišćenje suhe i zahtjevne kože lica

125 ml

Kako djeluje

Kremasta formula koja se ispire za učinkovito i nježno čišćenje, idealna za suhu kožu.
Temeljena na pročišćavajućim tvarima biljnog podrijetla i omekšavajućim biljnim sastojcima, dok čisti pruža koži dašak njege i štiti je od dehidracije.
Obogaćena zaštitnim i umirujućim sastojcima, čak i najsušu kožu ostavlja glatkom i mekom, obavijenu nježnim svježim i cvjetnim mirisom.

Kada koristiti

Za svakodnevno čišćenje lica, ujutro i navečer, posebno za kožu s posebnim potrebama, kao što je zrela koža.

Sinergija prirode na koži

Laboratorij Just razvio je sinergiju nježnih površinski aktivnih tvari biljnog podrijetla, ulja i dragocjenih maslaca (uključujući mošusnu ružu, badem, sikavicu, karite maslac) u kombinaciji s najučinkovitijim zaštitnim i umirujućim sastojcima, poput runolista i vode alpske ruže.
Formula koja ima dvostruku funkciju: dok izvlači nečistoće, koje se zatim uklanjaju tijekom faze ispiranja, oslobađa esencijalne hranjive tvari, osobito pogodne za suhu kožu.

Zašto je tako poseban

Tekst o runolistu koji je zajednički ostalim proizvodima linije Vital Just (npr. Maska):
Kao i kod drugih proizvoda Vital Just, Just odabire sastojak jedinstvene i izvanredne vrijednosti: ekskluzivni ekstrakt runolista. Justov ekskluzivni ekstrakt ima izuzetne značajke za kožu, jer se dobiva od pažljivo odabranih i svježe ubranih cvjetova runolista uzgojenog u idealnim okolišnim uvjetima na organskim plantažama rezerviranih za proizvodnju Just u švicarskim Vališkim Alpama.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više