Vital just proizvodi za lice

Novost Gel za čišćenje lica

Za svakodnevno čišćenje kože lica

125 ml

Kako djeluje

Svježa formula u obliku gela za čišćenje i ispiranje: u kontaktu s vodom, stvara se lagana pjena koja pomaže učinkovito očistiti kožu lica, uklanjajući nečistoće i ostatke šminke i pripremajući je za primanje sljedećih tretmana.
Obogaćena zaštitnim sastojcima s nježnim i učinkovitim djelovanjem.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, Gel za čišćenje lica posebno je pogodan za one koji  traže dubinsko čišćenje, poput primjerice onih koji se puno šminkaju.
Izvrstan za one koji cijene svježi osjećaj formule u obliku gela za  čišćenje s ispiranjem.

Sinergija prirode na koži

U jesen 2023., laboratoriji Just obnavlja formulu proizvoda  dodajući njegovoj karakterističnoj mješavini biljnih ekstrakata (runolist, stolisna ruža i pasja ruža) dragocjeni hidrolat alpske ruže, za veću učinkovitost  u očuvanju  prirodne hidratacije  kože i prevenciju možebitne nadraženosti tijekom čišćenja.
Formula je osmišljena kako bi bila još nježnija, s površinski aktivnim tvarima biljnog podrijetla koje poštuju potrebe kože više nego ikad.

Zašto je tako poseban

Kao i kod drugih proizvoda Vital Just, Just odabire sastojak jedinstvene i izvanredne vrijednosti: ekskluzivni ekstrakt runolista.
Justov ekskluzivni ekstrakt ima izuzetne značajke za kožu, jer se dobiva od pažljivo odabranih i svježe ubranih cvjetova runolista uzgojenog u idealnim okolišnim uvjetima na organskim plantažama rezerviranih za proizvodnju Just u švicarskim Vališkim Alpama.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više