Vital just proizvodi za lice

Novost Gel za hidrataciju

Za intenzivnu njegu kože lica

50 ml

Kako djeluje

Zahvaljujući iznimno hidratantnom kompleksu bogatom dvjema vrstama hijaluronske kiseline, pruža intenzivnu i trenutnu hidrataciju za sve tipove kože lica.
Njegova formula u obliku gel kreme obogaćena je zaštitnim i umirujućim sastojcima koji štite od svakodnevnih vanjskih utjecaja, uključujući i oštećenja od plavog svjetla elektroničkih uređaja, odgovornih za umornu i beživotnu kožu.
Uz redovitu primjenu koža lica izgleda svježije i glađe, za optimalan tretman protiv starenja. 

Kada koristiti

Za dehidriranu kožu, ali i za mješovitu i masnu kožu mladih.
Posebno je pogodan kada koža lica izgleda umorno i beživotno, na primjer ako provodite puno vremena ispred računala ili mobilnog telefona.
Dobrodošao ljeti jer je svjež i lagan, i brzo se upija.

Sinergija prirode na koži

Potpuno preformuliran u proljeće 2023. godine, Infiore Gel sada je još učinkovitiji u pružanju tretmana “gašenja žeđi“ kože lica, zahvaljujući svojem intenzivno hidratantnom kompleksu s dvije vrste hijaluronske kiseline različite molekularne težine, povezanim s određenim prirodnim sastojkom koji podržava prirodnu proizvodnju istog u koži. Dvije vrste hijaluronske kiseline učinkovite su kako na površini kože, zadržavajući vodu u koži i smanjujući rizik od dehidracije, tako i dubinski s intenzivnijim djelovanjem.
Formula je još više hidratantna i zaštitna zahvaljujući sastojcima koji predvode nedavni razvoj linije Vital Just, poput ekstrakta runolista i hidrolata alpske ruže, čije je djelovanje pojačano uz pomoć dvaju novih ekstrakata: indijski ginseng za zaštitu kože od plavog svjetla koje emitiraju elektronički uređaji i vrbovica s efektom matiranja.

Zašto je tako poseban

Učinkovitost Gela za hidrataciju potvrđuju i stručnjaci i oni koji su ga testirali na vlastitoj koži*: instrumentalne procjene u kliničkom ispitivanju ističu povećanje hidratacije (+ 24% već u 24 sata) i učinak matiranja (smanjenje količine sebuma za -14% ). Prema subjektivnoj procjeni, zadovoljstvo je vrlo visoko: 86% ispitanika svoju kožu percipira hidratiziranom, a 95% definira ju mekom i glatkom.

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom institutu na 22 dobrovoljaca (18-60 godina) koji su 28 dana koristili proizvod 2 puta dnevno. Rezultati procjene hidratacije i matirajućeg učinaka (srednje vrijednosti) na temelju 3 vrsta procjene: instrumentalne, dermatološke i subjektivne uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više