Vital just proizvodi za lice

Novost Krema 24H

Za toniziranu, svježu i blistavu kožu punih 24 sata

50 ml

Kako djeluje

Jedna jedina krema za anti-age njegu lica, za upotrebu ujutro i navečer kao cjelovit tretman s popunjavajućim djelovanjem.
Bogata biljnim sastojcima koji pružaju gustoću, elastičnost i glatkoću koži (među kojima su božur, tršlja i hijaluronska kiselina)  čini kožu primjetno glađom, kompaktnijom i blistavom, za lice koje s vremenom izgleda svježije, s preoblikovanim konturama.
Učinkovitost koju prati izvanredno osjetilno iskustvo: bogata, topiva  tekstura  i obavijajući miris pružaju vrhunsko iskustvo pri svakoj upotrebi.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, a posebice za suhu, izrazito suhu ili zahtjevnu kožu, poput zrelije kože, s brojnim znakovima starenja i bez tonusa.
Neophodna kada lice izgleda zagasito i izmoreno, kao za vrijeme promjena godišnjeg doba i u stresnim razdobljima.
Idealna za sve one koji vole bogate teksture ili kad tražimo zaštitni i obavijajući učinak za kožu, primjerice najesen ili zimi.

Sinergija prirode na koži

Formula vrlo bogata sastojcima koji su neophodni za ljepotu i sjaj kože, počevši od božura.
Odabran zbog sposobnosti učinkovitog podupiranja toničnosti kože djelujući na njezin najdublji sloj, za  zgušnjavajući i popunjavajući učinak, kombinira se s ekstraktom  tršlje, biljke iz mediteranske makije, za još više elastičnosti.
Sve je to pojačano djelovanjem hijaluronske kiseline, za intenzivno i dugotrajno hidratizirajuće djelovanje, i anti-age učinkom ekstrakta runolista, u kombinaciji s vitaminskim kompleksom i hidrolatom alpske ruže.
K tome, bogatstvo sadržanih hranjivih biljnih tvari i dodatak osvjetljavajućih pigmenata čini ovu kremu neizostavnom za kožu koja je svakim danom  toniziranija, svježija i blistavija.

Zašto je tako poseban

2023. laboratoriji Just obnavlja formulu perjanice ove linije proizvoda kako bi dodatno potencirao njezinu vrijednost, već nagrađenu visokim zadovoljstvom.
Cilj je dostignut i to uz klinički ispitanu učinkovitost*: nakon 2 mjeseca uporabe koža je elastičnija (+8% ), kompaktnija (+14), s preoblikovanim konturama  (- 6% za nazolabijalne bore), uz značajno smanjenje bora za 2 od 3 žene (64%) i vrlo visoko zadovoljstvo (96% žena svoju kožu vidi blistavijom i 100% je percipira kompaktnijom, intenzivno nahranjenom i hidratiziranom).

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom laboratoriju na 20 dobrovoljaca tijekom 56 dana, na temelju 3 vrsta ocjenjivanja: instrumentalno, mjerenjem specifičnih pokazatelja stanja kože (elastičnost, kompaktnost i preoblikovanje oblina lica); kliničko, putem dermatološke procjene smanjenja bora; subjektivno, putem upitnika za samoprocjenu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više