Vital just proizvodi za lice

Nova formula Serum

Izuzetno regenerirajući učinak za blistavu kožu lica

30 ml

Kako djeluje

Dragulj Justove linije proizvoda za njegu lica, podržava prirodnu regeneraciju kože s intenzivnim djelovanjem protiv starenja.
Tonizira i revitalizira, zaglađuje i ujednačava kožu zahvaljujući novim sastojcima koje je odabrao laboratorij Just, a također jača i štiti kožu zahvaljujući prirodnim antioksidativnim ekstraktima koji su korisni za sprečavanje i suzbijanje starenja kože.
Bogatstvo inovativnih prirodnih sastavnica koje doprinose očaravajućem rezultatu: čvršća, elastičnija, jača, zaštićena koža lica… vidljivo glađa i blistavija.*

Kada koristiti

Posebno popularan kod žena, pogodan je u bilo kojoj dobi kao prevencija i tretman za kožu.

 

Sinergija prirode na koži

U jeseni 2022. godine, laboratorij Just u potpunosti obavlja formulu Seruma Vital Just kako bi ponudio još učinkovitiji i ugodniji proizvod sa svojom laganom i fluidnom teksturom.
Taj cilj postignut je sa ultra-regenerirajućim Serumom za lice temeljenim na novim funkcionalnim sastojcima, osmišljenim za intenzivno podupiranje prirodne regeneracije kože na još ciljaniji način te djelujući na više fronti.
U središtu njegove formule nalazi se tonizirajući kompleks biljnog podrijetla temeljen na ekstraktu akmele i vitaminu C, koji su korisni u podržavanju prirodne proizvodnje esencijalnih tvari za čvrstoću kože (poput kolagena i elastina), u kombinaciji s bakuchiolom, funkcionalnom tvari biljnog podrijetla koja doprinosi prirodnoj regeneraciji kože i istodobno ublažava tamne mrlje na koži.
Novi sastojci koji se kombiniraju s drugim karakterističnim komponentama linije Vital Just (poput runolista, koji se suzbija nastanak slobodnih radikala odgovornih za preuranjeno starenje kože, te alpska ruža koja jača i štiti kožu) i raznim biljnim hranjivim tvarima za kožu koja svakim danom izgleda svježije, vitalnije i blistavije.  

Zašto je tako poseban

Novi Serum za lice pokazao je* svoju sposobnost da kožu učini vidno glađom, toniziranijom i blistavom uz svakodnevnu uporabu: nakon samo mjesec dana tretmana, bore su manje duboke, a koža je blistavija, toniziranija i kompaktna (u 71% sudionika na kliničkom ispitivanju**), glatka (62%), i ujednačena (67%) .
No nije to sve: oni koji su ga isprobali u testiranju izvijestili su o vrlo visokom zadovoljstvu rezultatima dobivenim nakon samo mjesec dana tretmana na svojoj koži, koju percipiraju kao glađu i ujednačenu (za 95%), blistaviju (90%), toniziraniju i regeneriranu (81%), i s manje bora (67%).

* Budući da je proizvod vrlo aktivan, u slučaju posebno osjetljive kože može se pojaviti privremeno crvenilo.
** Kliničko testiranje provedeno u vanjskom laboratoriju na 21 dobrovoljaca tijekom 28 dana, na temelju 3 vrsta procjene: instrumentalna mjerenjem dubine bora i sjaja kože, medicinska uz procjenu dermatologa o razini toniziranja, glatkoće i ujednačenosti kože, i subjektivna putem upitnika za samoprocjenu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više