Vital just proizvodi za lice

Novost Sredstvo za uklanjanje šminke

Za nježno uklanjanje šminke s kože lica, očiju i usana

150 ml

Kako djeluje

Sredstvo za uklanjanje šminke 3 u 1 za kožu  lica, očiju i usana
Na bazi micelarne vodice, preformulirano u jesen  2023. kako bi bilo još nježnije, obogaćeno probranim  biljnim sastojcima.
Vrlo praktično i brzo za upotrebu, bez ispiranja: dovoljna je mala količina proizvoda na pamučnoj blazinici za uklanjanje svih vrsta šminke i zahvaćanje nečistoća.
Svakodnevnom upotrebom, ostavlja  kožu čistom, osvježenom i milovanom nježnim cvjetnim mirisom.

Kada koristiti

Pogodno za  sve tipove kože.
Cijenjeno i od strane osjetljive kože, podložne crvenilu ili sklone kuperozi, i zbog toga što ne sadrži alkohol i dodane mirise.
Idealno za one koji žele  brzo skinuti šminku i  one koji ne vole proizvode s ispiranjem.

Sinergija prirode na koži

Laboratorij Just odabire kozmetički oblik micelarne vodice, tehnologiju koja se odlikuje prisutnošću micela (izrazito nježnih mikro-čestica na bazi deterdžentnih tvari): u kontaktu s nečistoćama, micele ih zahvaćaju unutar svoje strukture omogućujući tako učinkovito uklanjanje istih prolaženjem pamučne blazinice na koži.
S micelarnom vodicom se spajaju umirujući i hidratizirajući sastojci: koncentrat hidrolata damašćanske ruže, koji proizvodu pruža i prirodan cvjetni miris, ekstrakt stolisne ruže i runolista, kojima se nadodaju hidrolat alpske ruže i ekstrakt  pasje ruže, za još djelotvornije sinergijsko djelovanje u svrhu zaštite kože.

Zašto je tako poseban

Iznimno zahtjevan i pažljiv odabir od strane stručnjaka za formulacije Just: za ovaj proizvod Just odabire damašćansku ružu jednog od najvažnijih svjetskih proizvođača, koja se ručno ubire  u skladu s iznimno strogim metodama, u optimalnom trenutku dana i razdoblju zrenja  kako bi se očuvala što veća koncentracija funkcionalnih tvari.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više