Vital just proizvodi za lice

Nova formula Tonik za lice

Za lice, svjež dodir ravnoteže za suzbijanje umora

150 ml

Kako djeluje

Posebno formuliran Tonik za lice, uklanja sve ostatke šminke i nečistoće, uravnotežuje kožu i priprema je za daljnje tretmane osvježavajućim i vitalizirajućim dodirom, ublažujući osjećaj umora koji može utjecati na njezin izgled.

Kada koristiti

Posebno popularan kod žena, pogodan za sve tipove kože.
Idealan za redovito čišćenje lica u bilo koje doba dana, kako bi vašoj koži pružio dodir svježine i vitalnosti, za učinak protiv umora.

Sinergija prirode na koži

U jesen 2022. godine, laboratorij Just u potpunosti obnavlja formulu Vital Just Tonika za lice kako bi ponudio još više zaštite i ravnoteže zahvaljujući asortimanu novih biljnih komponenti, kao i osvježavajući i revitalizirajući učinak jer je obogaćen specifičnom biljnom sinergijom.
Formula se temelji na potvrđenom izboru sastojaka poznatih po njihovom snažnom umirujućem djelovanju (ekstrakt runolista i esencijalna voda damašćanske ruže), kojima se dodaju nove posebno vrijedne sastavnice: hidrolat alpske ruže  i ekstrakt pasje (divlje) ruže, koji zajedno sa stolisnom ružom naglašavaju umirujući učinak proizvoda i pružaju dodatni dašak elastičnosti koji podupire prirodnu regeneraciju kože.
Osim toga, dodatak osvježavajućeg kompleksa s jabukovom metvicom, zelenim čajem i majčinom dušicom čini formulu učinkovitom u svom ugodnom vitalizirajućem i osnažujućem djelovanju na kožu lica, osobito ako  koža izgleda umorno i bez sjaja. 

Zašto je tako poseban

Za svoj novi Tonik za lice, Just je osmislio formulu koju cijeni i osjetljiva koža, jer ne sadrži alkohol ili dodane mirise u odnosu na prirodna svojstva svojih biljnih sastojaka; također je pogodan za osjetljivo područje oko očiju gdje je dobro tolerabilan.*

* Oftalmološko testiranje u vanjskom Institutu, s medicinsko-oftalmološkom procjenom.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više