Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Za Vas, posebno iznenađenje samo ovih dana:

samo ovih dana, 4 seta za pokloniti sebi i drugima…. jedan ljepši od drugog!

A samo za Vas, odabir između 2 seta za maksimalno uživanje u zimi.

Super Dar "Startaj sa stilom"

Samo za Vas, neodoljiva promocija po izboru: zajedno s kozmetičkom torbicom u kariranom uzorku birate omiljeni set između 2 ekskluzivna u ponudi!

  • U setu za slobodnije disanje i zaštitu kože, 4 proizvoda savršena za ovo razdoblje: Eucasol, Tuš za nos, Tea Tree Krema i, samo ovom prilikom, izvanredan Sapun za ruke (250 ml).

  • U setu koji eukaliptus spaja s blagodatima hidroterapije, 3 proizvoda za personalizirati: zajedno s balzamičnim Eukaliptusom, možete odabrati jednu Esenciju i jednu Toplu kupku među kojima je novost koja inače nije dostupna, Energetska kupka (250 ml).

Kako Super Dar “Startaj sa stilom” može biti Vaš? Nazovite nas odmah ili nas kontaktirajte!

Posebna prodaja “Slavlje ljepote”

Darujte svom licu ljepotu i zaštitu setom intenzivne njege iz linije Vital Just, spreman za darivanje sebi i drugima!

U kompletu sa mekanom trakom za kosu i samtenom kozmetičkom torbicom marke Mastro Raphael, dvije dragocjene kreme za lice bogate ekstraktom švicarske alpske ruže:

- Vital Just dnevna krema Alpska ruža (30 ml), obogaćena peptidima s “učinkom liftinga”, intenzivno štiti kožu i čini ju toničnijom i elastičnijom protiv znakova starenja;

- Vital Just noćna krema Alpska ruža (30 ml) podupire prirodnu obnovu kože tijekom spavanja, za svakodnevno buđenje sa čvršćom i kompaktnijom kožom.

Set “Slavlje ljepote” na raspolaganju Vam je samo ovih dana po cijeni od 290 kn. Nazovite odmah ili nas kontaktirajte!

Posebna prodaja “Nova energija”

Želite li se osjećati dobro i tijekom najhladnijih dana? Nemojte propustiti set proizvoda u praktičnom putnom formatu, koji dolaze u kompletu s fantastičnim dodatkom za dobrostanje, po uistinu posebnoj cijeni! Set sadrži Kremu od majčine dušice, Kremasti gel arnika i harpagofit i izvanrednu višenamjensku kremu na bazi alpskog bilja za lice, ruke i tijelo, Kremu od livadnog bilja (30 ml svaka) s novim masažerom za tijelo koji, pomoću svojih masažnih sfera, obećava toničniju kožu… i puno prekrasnih opuštajućih trenutaka!

Set “Nova energija” Vam je na raspolaganju samo ovih nekolika dana za 195 kn. Nazovite odmah ili nas kontaktirajte!

Posebna prodaja “Nove emocije”

Kada je vani zima, volite biti u kući i njegovati se? Danas to možete učiniti na poseban način zahvaljujući setu s dva najnovija Justova esencijalna ulja:

  • Meditation, nova mješavina na bazi tamjana, pačulija, sandalovine i drugih esencijalnih ulja. Razrijeđena u toploj kupki ili u kremi za tijelo, oslobađa obavijajući miris… koji rastjeruje misli!
  • Eterično ulje Litsea cubeba, blagotvorno za kožu ali i za raspoloženje, zahvaljujući slatkom i svježem mirisu koji mami osmijeh na lice.

I to nije sve! Just nadopunjuje set s dvije porculanske šalice personaliziranog dizajna i dvjema žličicama s ugrađenim cjedilom.

Set “Nove emocije” na raspolaganju Vam je samo ovih dana za 260 kn. Nazovite odmah ili nas kontaktirajte!

Posebna prodaja “Nova elegancija”

Želite li nešto novo i elegantno, posve ženstveno? Evo seta sa dvama ekskluzivnim novitetima: Kakao i jantar gel za tuširanje i maslac za tijelo, za tretman čišćenja i hidratacije na bazi jedinstvenih i dragocjenih sastojaka. Set ima još jedan zgodan detalj: bucket kozmetičku torbicu brenda Mastro Raphael, kao ukras za dom u kojem držati stvari ili za nošenje sa sobom kada želite.

Set “Nova elegancija” dostupan Vam je sam ovih nekoliko dana za 280 kn. Nazovite odmah ili nas kontaktirajte!

Danas imamo za Vas izvanredan dar, najnoviji Justov Kalendar za 2022. godinu!

Elegantan predmet za kolekciju koji krasi svaki prostor sa svojih 12 kaleidoskopa Prirode koji pršte bojom i energijom. Tako Vas želimo pozvati da gledate budućnost “Novim očima”: prigrlite ovogodišnju Justovu temu kako biste se otvorili promjeni i uvidjeli svu njezinu ljepotu … novim očima!

Novi Justov kalendar za 2022. godinu “Novim očima” dobivate na dar samo ovih dana, do iscrpljenja zaliha: da biste ga imali. Nazovite odmah ili nas kontaktirajte!

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.