Proizvodi za suzbijanje celulita* i učvršćivanje kože

Lifting Fluid Décolleté

Više tonusa i podrške za grudi i dekolte

100 ml

Kako djeluje

Pomaže vratiti tonus i potporu koži grudi i dekoltea te preoblikovati njihove konture.
Ova koncentrirana formula, osmišljena kako bi se spriječila opuštenost kože na područjima koja su tome prirodno sklona, ima tonizirajuće djelovanje i čini kožu elastičnom kako bi s vremenom ponovno poprimila skladan oblik.

Kada koristiti

Za sve žene koje žele zadržati i obnoviti ljepotu oblina ženskog tijela.
Osobito kada je koža grudi i dekoltea podložna prirodnom opuštanju: zbog godina, značajnih promjena u težini, nakon određenih hormonalnih promjena kao što se događa tijekom trudnoće i dojenja ili jednostavno u odnosu na vlastitu fizionomiju i držanje tijela.

Sinergija prirode na koži

Vrlo koncentrirana i ciljana formula za ovo specifično područje kože temelji se na kompleksu dviju algi čiju sinergiju dodatno pojačava termalna voda Bad Zurzacha, bogata mineralima: zelena alga spirulina s mineralizirajućim i antioksidativnim svojstvima te smeđa alga Alaria esculenta koja potiče prirodnu proizvodnju kolagena za učvršćujući i revitalizirajući učinak na kožu.
Just k tome dodaje i kompleks hranjivih i elastičnih sastavnica kao što su mošusna ruža i avokado za glađu i toniziraniju kožu.

 

Zašto je tako poseban

Desetljeća iskustva, neprestana predanost istraživanju i napredna tehnologija švicarskog laboratorija omogućili su Justu da razvije jedinstvenu i originalnu formulaciju temeljenu na inovativnoj kombinaciji koncentriranih aktivnih sastojaka i njihovoj savršenoj sinergiji s drugim odabranim sastojcima.
Učinkovitost je potvrđena kliničko-instrumentalnim ispitivanjem*: nakon samo dva mjeseca konstantne primjene i s vidljivim rezultatima već od prvog mjeseca korištenja, 100% sudionica istraživanja percipira svoju kožu glađom i gotovo sve još kompaktnijom i elastičnijom. Također, gotovo 9 od 10 žena primijetilo je smanjenje bora u području dekoltea.

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom institutu na 25 žena koje su koristile proizvod ujutro i navečer tijekom dva mjeseca. Rezultati na temelju 3 vrste procjene: instrumentalne, medicinske i subjektivne uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više