Proizvodi za suzbijanje celulita* i učvršćivanje kože

Novost Shaping Body Fluid*

Ciljano djelovanje na kritična područja za preoblikovane konture tijela

200 ml

Kako djeluje

Ova formula djeluje ciljano, tonizirajuće i učvršćujuće na područja kože zahvaćena celulitom i naslagama masnoće.
Nanosi se kontinuirano ujutro i navečer, dovoljna je mala količina na kritičnim točkama za intenzivno djelovanje: uz svakodnevnu upotrebu, pomaže u postizanju i održavanju željenog oblika tijela i glatke, kompaktne kože.

Kada koristiti

Za kozmetičku podršku u preoblikovanju tijela i suzbijanju neestetskih kožnih nepravilnosti.
Za one koji se žele vratiti u bolju formu uz snažan anticelulitni tretman*, također i u kombinaciji s dijetom i sportom.
Za one koji svojem tijelu žele priuštiti anti-age tretman za čvršću i elastičniju kožu i suzbiti prirodno opuštanje kože povezano s godinama.
Za preventivnu beauty rutinu pogodnu i za mladu kožu.

Sinergija prirode na koži

Ova super koncentrirana formula bogata je prirodnim sastojcima koji potiču drenažu, sprečavaju nakupljanje masnoća i učvršćuju kožu.
Njezino srce čini kombinacija dviju dragocjenih algi: zelene alge spirulina koja zahvaljujući visokom udjelu minerala i vitamina podržava vitalnost kože i poboljšava njezin izgled te crvene alge Jania rubens. Ovaj rijedak i dragocjen sastojak, čijem očuvanju Just doprinosi uzgojem u laboratorijima koji oponašaju njegovo prirodno okruženje, djeluje integrirano na dva fronta: sprečava nakupljanje masnoća i podupire proizvodnju kolagena za toniziranu i kompaktnu kožu.
Njihovo djelovanje „aktivira“ čista švicarska termalna voda iz Bad Zurzacha bogata mineralima u tragovima i dodatno potpomognuta kofeinom za još brži i učinkovitiji efekt preoblikovanja i toniziranja.

Zašto je tako poseban

Inovativnu kombinaciju algi i termalne vode naglašava savršeno poznavanje kozmetologije u koju je laboratorij Just odlično upućen.
Ova mješavina zatvorena je unutar liposoma, struktura biljnog podrijetla koje Just ovdje koristi zbog njihove sposobnosti zaštite i polaganog i dubinskog otpuštanja prirodnih funkcionalnih tvari, za produljeno i prije svega ciljano djelovanje: na taj način može se snažno djelovati na područja kože zahvaćena celulitom.
Učinkovitost je potvrđena u kliničko-instrumentalnom ispitivanju**: elastičnija i kompaktnija koža na kritičnim mjestima, poboljšanje u područjima zahvaćenim efektom „narančine kore“ te smanjenje obujma bokova i struka za gotovo cijelu konfekcijsku veličinu.
Konačni rezultat testa potvrđuje cilj „preoblikovanog tijela“: 100% sudionica percipira svoju kožu glađom, a 8 od 10 žena primijetilo je vidljivo poboljšanje na mjestima zahvaćenima celulitom.

* djeluje protiv nepravilnosti na koži uzrokovanih celulitom.

** Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom institutu na 25 žena s kožnim nepravilnostima uzrokovanim celulitom i lokaliziranim naslagama masnoće koje su koristile proizvod ujutro i navečer tijekom dva mjeseca. Rezultati na temelju 3 vrste procjene: instrumentalne, medicinske i subjektivne uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više