Proizvodi za zaštitu od sunca

Krema za lice 30

Visoka zaštita od oštećenja izazvanih suncem, za lice i najizloženije dijelove tijela

2×30 ml

Kako djeluje

Osigurava koži trostruku zaštitu od štetnog djelovanja UVA, UVB i infracrvenih (IR) zraka radi obrane od opeklina i preuranjenog starenja kože koje se povezuje s izlaganjem suncu.

Kada koristiti

Posebno namijenjena za lice, vrat i dekolte, područja koja su najviše izložena sunčevim zrakama i riziku od fotostarenja.

Neophodna kod prvih izlaganja suncu i prikladna za sve uvjete izlaganja suncu.

Sinergija prirode na koži

Efikasna kombinacija UVA i UVB filtera, podržana biljnim ekstraktima koji aktivno djeluju protiv prijevremenog starenja kože.
Just temelji svoju formulaciju na mješavini suvremenih UVA i UVB filtera, pomno odabranih za pružanje zaštite širokog spektra od navedenih zraka, i spaja ih s ekstraktom švicarskog runolista, dobivenog ekskluzivno za Just isključivo u organskim nasadima na Peninskim Alpama, i ekstraktom physalisa, brazilskom biljkom poznatom po antioksidativnom djelovanju.
Dok runolist štiti kožu od štetnog djelovanja UV zraka i ima umirujuća svojstva, physalis učinkovito štiti  i pospješuje obnovu kože od štetnog utjecaja infracrvenih zraka za vrijeme sunčanja, suzbijajući slobodne radikale odgovorne za preuranjeno starenje kože.
U uzroke tih promjena spada i smog: zato proizvodi za zaštitu od sunca Just sadrže i   kompleks protiv onečišćenja na bazi biljnih ulja ogrštice i tunga, koji pridonose zaštiti kože od vanjskih utjecaja i održavaju je mekanom i zaštićenom.
K tome, ovoj formuli je laboratorij dodao karité maslac, hranjiv i emolijentan, kako bi osigurao licu, vratu i dekolteu još glađu i elastičniju kožu.

Zašto je tako poseban

Justov laboratorij je formulirao svoju liniju proizvoda za zaštitu od sunca za maksimalno poštivanje svih tipova kože,  ali i morskog okoliša.
Naime, sastojci sadržani u proizvodima za zaštitu od sunca općenito, prelaskom s kože izravno u vodu, mogu nepovoljno utjecati na život u moru.
Zbog toga je Just odlučio koristiti isključivo filtere za zaštitu od sunca koji, osim što se manje raspršuju u moru, ne narušavaju ekosustav koraljnih grebena, koji je već ugrožen globalnim zagrijavanjem i ljudskim djelovanjem.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više