Proizvodi za zaštitu od sunca

Mlijeko za sunčanje 50

Visoka zaštita od oštećenja izazvanih suncem, za početno izlaganje suncu

125 ml

Kako djeluje

Osigurava koži trostruku zaštitu od štetnog djelovanja UVA, UVB i infracrvenih (IR) zraka radi obrane od opeklina i preuranjenog starenja kože koje se povezuje s izlaganjem suncu.

Kada koristiti

Za najnježniju i najosjetljiviju kožu, poput dječje kože.
Kod početnog izlaganja suncu.
U slučaju jake izloženosti suncu.

Sinergija prirode na koži

Efikasna kombinacija UVA i UVB filtera, podržana biljnim ekstraktima koji aktivno djeluju protiv prijevremenog starenja kože.
Just temelji svoju formulaciju na mješavini suvremenih UVA i UVB filtera, pomno odabranih za pružanje zaštite širokog spektra od navedenih zraka, i spaja ih s ekstraktom švicarskog runolista, dobivenog ekskluzivno za Just isključivo u organskim nasadima u Peninskim Alpama, i ekstraktom physalisa, brazilskom biljkom poznatom po antioksidativnom djelovanju.
Dok runolist štiti kožu od štetnog djelovanja UV zraka i ima umirujuća svojstva, physalis učinkovito štiti  i pospješuje obnovu kože od štetnog utjecaja infracrvenih zraka za vrijeme sunčanja, suzbijajući slobodne radikale odgovorne za preuranjeno starenje kože.
U uzroke tih promjena spada i smog: zato proizvodi za zaštitu od sunca Just sadrže i   kompleks protiv onečišćenja na bazi biljnih ulja ogrštice i tunga, koji pridonose zaštiti kože od vanjskih utjecaja i održavaju je mekanom i zaštićenom.

Zašto je tako poseban

Justov laboratorij je formulirao svoju liniju proizvoda za zaštitu od sunca za maksimalno poštivanje svih tipova kože, ali i morskog okoliša.
Naime, sastojci sadržani u proizvodima za zaštitu od sunca općenito, prelaskom s kože izravno u vodu, mogu nepovoljno utjecati na život u moru.
Zbog toga je Just odlučio koristiti isključivo filtere za zaštitu od sunca koji, osim što se manje raspršuju u moru, ne narušavaju ekosustav koraljnih grebena, koji je već ugrožen globalnim zagrijavanjem i ljudskim djelovanjem.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više