23 travnja 2024

Dobrostanje stopala prije i poslije sportske aktivnosti

Redovita tjelovježba tijekom cijele godine ne samo da pomaže održati kondiciju, već i vraća ravnotežu umu i tijelu te smanjuje stres. Odaberite aktivni način života, bilo da se radi o vježbanju u teretani ili upisivanju na zanimljiv tečaj plivanja!

Međutim, topla i vlažna klima, te pretrpane zajedničke svlačionice često mogu skrivati neugodna iznenađenja koja se mogu spriječiti i ublažiti uz pomoć kozmetičkih saveznika.

Benessere-piedi-header-exp
Benessere-piedi-spray-pedicream

Jedan “potisak” za zaštitu prije i poslije sportske aktivnosti

Dodatna briga o koži odlična je strategija za dobrostanje, posebno kada je koža najviše izložena.

 Zaštita kože, osvježavajući učinak, trenutno i dugotrajno olakšanje: sve to nudi Pedibon deo sprej za stopala iz Justa.

Ovaj sprej je neizostavan kozmetički saveznik za prevenciju i suzbijanje neugodnih mirisa zahvaljujući svojem deodorirajućem djelovanju. Također, pruža zaštitu od vanjskih faktora kao što su gljivice i bakterije. To je rezultat njegove formule bogate prirodnim ekstraktima, uključujući šumski lišaj, te odabranim esencijalnim uljima, poput kadulje, litsee i palmarose.

Udobnost za stopala na kraju dana

Za potpuno uživanje u sportskim aktivnostima, dobra je navika održavati kožu stopala u optimalnom stanju kako biste bili u top formi za izazove koje nosi dan.

Pedicream krema za stopala nije samo koncentrirana u pružanju mekoće, zahvaljujući bogatom sadržaju visokokvalitetnih ulja i biljnih ekstrakata, već i pruža zaštitu područjima koja su sklonija nastanku žuljeva ili kurjih očiju.

Isprobajte je kao večernju masku na kraju dana za trenutno osvježavajući osjećaj zahvaljujući sadržanim esencijalnim uljima, što će vam pomoći da dan započnete s “pravom nogom”.

Benessere-piedi-crema-pedicream
Benessere-piedi-tea-tree

Dodatna podrška kada je potrebna

Temeljito sušenje kože, nošenje prozračne obuće, izbjegavanje hodanja bosim nogama… ponekad te preventivne mjere nisu dovoljne.

Tea Tree Krema je pravi “passe-partout” zahvaljujući visokoj koncentraciji esencijalnih ulja poput čajevca, manuke i rosaline, poznatih po svom antimikrobnom djelovanju, i trebala bi uvijek biti na dohvat… kože! Smiruje iritacije kože i štiti kožu od gljivičnih infekcija, te pruža olakšanje kod svrbeža ili nelagode.  

 

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS