Salvia
officinalis
Just-noge-i-stopala-pedibon

Noge i stopala

Nova formula Pedibon

Pedibon Deo sprej za stopala

75 ml

Kako djeluje

Učinkovito deodorira kožu stopala, štiteći je od stvaranja neugodnih mirisa i pospješujući pravilnu transpiraciju.

Umornim i zagrijanim stopalima osigurava osvježavajući i okrepljujući učinak, za trenutno i trajno olakšanje.

Svakim novim raspršivanjem ostavlja kožu mekanom i u dobrom stanju, obavijenom ugodnim svježim notama i dodatno zaštićenom od vanjskih utjecaja zahvaljujući antimikrobnim svojstvima esencijalnih ulja koje sadrži.

Kada koristiti

Svaki dan, pogotovo ujutro i navečer, kao idealna nadopuna rutini održavanja higijene i čistoće tijela.

Primjeren u svakom trenutku za okrepu umornih stopala, a osobito kod dugotrajnog stajanja.

Neophodan za one koji uvijek nose zatvorenu obuću i one koji često borave na mjestima gdje je koža najviše izložena napadu mikroba, poput teretana, sauna, bazena i plaža.

Sinergija prirode na koži

Ne radi se o običnom dezodoransu za stopala već o dragocjenom kozmetičkom savezniku koji pomaže u regulaciji znojenja, prevenirajući i suzbijajući nastanak neugodnih mirisa: zasluga je to njegove formule obogaćene prirodnim sastojcima s adstringentnim učinkom, poput ekstrakta hrasta, i antibakterijskim učinkom, poput dezodorirajućeg kompleksa s ekstraktom kadulje i drugim tvarima prirodnog podrijetla.

Zaštitno djelovanje ovih sastojaka, koje pomaže u borbi protiv napada stranih mikroorganizama poput gljivica i bakterija, dodatno je pospješeno sinergijom s ekstraktom šumskog lišaja i mješavinom esencijalnih ulja, među kojima su ulje kadulje, litsee i palmarose.

K tome, bogatstvo esencija s osvježavajućim (paprena metvica i klasasta metvica i njihovi derivati, poput mentola) i stimulirajućim djelovanjem (ružmarin, limun i citronela) imaju vitalizirajući učinak za kožu i stvaraju osjećaj trenutne i dugotrajne svježine.

Zašto je tako poseban

U lipnju 2022. godine Justov je laboratorij napravio kompletnu reformulaciju Pedibona, na tragu najnovijih inovacija u području prirodne kozmetike vodeći se uspjehom koji je polučio tijekom godina.

Na temelju kliničke studije* koja potvrđuje njegovu učinkovitost novi Pedibon postiže optimalne rezultate, štiteći stopala od nastanka neugodnih mirisa kroz 24 sata. Osim toga, ispitanici koji su sudjelovali u testiranju tvrde kako su osjetili da su stopala zaštićena    od neugodnih mirisa (100%), potvrđuju učinak trenutne (100%) i dugotrajne (90%) svježine, te učinak mekanog i njegovanog stopala  (100%).

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom laboratoriju na 20 dobrovoljaca tijekom 7 dana temeljilo se na dvjema vrstama ocjenjivanja: kliničkom, provedenom po specijaliziranom tehničkom osoblju radi procjene kvalitete i intenziteta mirisa, i subjektivnom, ovisno o percepciji dobrovoljaca o djelotvornosti proizvoda pomoću upitnika za samoprocjenu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više