Achillea
millefolium
Just-noge-i-stopala-pedisal-sol-za-stopala

Noge i stopala

Pedisal sol za stopala

Sol za kupku stopala koja postaje melem

500 gr

Kako djeluje

Obogaćuje blagotvornu rutinu kupke stopala vrlinama brojnih esencijalnih ulja i biljnih ekstrakata u kombinaciji sa solima, za učinak mekše kože bez zadebljanja.
Zahvaljujući njezinom visokom udjelu umirujućih i zaštitnih ekstrakata, redovitim korištenjem pospješuje ravnotežu kože i njezino pravilno disanje.
Svojom bogatom sinergijom balzamičnih i pročišćavajućih sastojaka, štiti od nastanka neugodnih mirisa, pružaolakšanje umornim i teškim stopalima i pomaže im da ponovno  dobiju osjećaj vitalnosti i lakoće.

Kada koristiti

Za uživanje u kupki stopala koja pruža istinsko dobrostanje i primjerena je u svakom trenutku, a pogotovo na kraju dana za blagotvoran ritual opuštanja.
Osobito je primjerena za umorna i zagrijana stopala, primjerice kod onih koji su skloni prekomjernom znojenju, kada je toplo i nakon sportske aktivnosti.
Za umirujući učinak u slučaju manjih iritacija na koži.

Sinergija prirode na koži

Ne radi se o običnoj mješavini soli, već o bogatoj i dragocjenoj formuli koja sadrži revitalizirajuća esencijalna ulja(poput jele, ružmarina, i dvije vrste bora) za revitalizaciju kože stopala, i umirujuće biljne ekstrakte (primjerice crni sljez, stolisnik i kamilicu) za pružanje dubokog olakšanja.
K tome, visoki udio esencijalnih ulja s balzamičnim i antibakterijskim svojstvima i specifičan sastav sadržanih soli, koje u kontaktu s vodom stvaraju otopinu primjerenu za uspostavu pH vrijednosti kože, pospješuju ravnotežu i zaštitu.

Zašto je tako poseban

U ovoj dragocjenoj formuli soli su natopljene esencijalnim uljima i biljnim ekstraktima:  svojim otapanjem u vodi, kristali soli pomažu u omekšavanju zadebljane kože i zanoktica, postepeno otpuštajući umirujuća svojstva sadržanih ekstrakata, korisna kod manjih lezija i crvenila, dok esencije dezodoriraju, osvježavaju i štite kožu.
MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više