Prunus
amygdalum dulcis
Just-noge-i-stopala-pedicream-krema-za-stopala

Noge i stopala

Pedicream krema za stopala

Za stopala, mekoća bez premca

100 ml

Kako djeluje

Pruža izvanredan omekšavajući učinak koži stopala vraćajući joj brzo mekoću i hidrataciju.
Zahvaljujući bogatom udjelu hranjivih biljnih ulja, intenzivno omekšava kožu sprečavajući nastanak ispucale, grube i zadebljane kože i štiti je na mjestima gdje nastaju žuljevi.
Ugodna za nanošenje masažom, pruža trenutan osjećaj dubokog, regenerirajućeg i okrepljujućeg olakšanja,  koji pomaže da se “podignete na noge”.

Kada koristiti

Svakodnevno, na čista i suha stopala, za vraćanje u formu i održavanje u formi: idealna kao večernji pakung koji čini da se ujutro probudite sa svježim i mekanim stopalima.
Za one koji provode puno vremena na nogama ali i za one koji tijekom dana dugotrajno zadržavaju isti položaj tijela, primjerice za radnim stolom.
Svaki put kada je potrebna pomoć najsušim dijelovima tijela, kao što su to pete, ili kada se pojave žuljevi i kurje oči: nanošenje kreme Pedicream u količini veličine manjeg oraha stvorit će na koži “efekt jastučića” i pružiti trenutne blagotvorne učinke.
Za umirujući učinak i u slučaju manjih kožnih iritacija.
Primjerena ujedno u slučaju osobite suhoće kože na drugim dijelovima tijela, primjerice ruku i koljena.

Sinergija prirode na koži

Ovaj proizvod je maestralan plod Justove bogate riznice švicarskog znanja i kao takav  neizostavan za veliki broj ljudi diljem svijeta: originalna, bogata i minuciozna sinergija probranih sastojaka u kremi Pedicream pospješuje ponovnu uspostavu dobrostanja kože već nakon samo jednog nanošenja.
Njezina baza od hranjivih biljnih ulja, koja štiti kožu od suhoće i dehidracije, obogaćena je brojnim umirujućim biljnim ekstraktima (arnika, kamilica, crni sljez, gospina trava i stolisnik) i mješavinom okrepljujućih biljnih ulja, među kojima je primjerice ono kadulje, poznato po pročišćavajućem i deodorirajućem djelovanju. K tome, dodatak omega 6 masne kiseline i vitamina A podržava prirodnu obnovu kože.
Rezultat je besprijekoran: mekoća, olakšanje, lakoća i zaštita za kožu stopala, blagotvorni učinci koji pospješuju osjećaj ponovno otkrivenog općeg dobrostanja. 

 

Zašto je tako poseban

Ne radi se o običnoj kremi za stopala, već o pravom pravcatom tretmanu za potpuno dobrostanje kože: ova Justova formula, čuvena preteča u području fitokozmetike posvećena upravo ovom dijelu tijela, pridobila je toliku naklonost potrošača zbog njezine izvanredne djelotvornosti da je i danas ostala vjerna svojoj izvornoj formulaciji.
Ono što krema Pedicream ima zajedničko s Dermoaktivnim kremama je činjenica da crpe nadahnuće iz galenske filozofije razvoja formulacija, koja je usmjerena na spajanje probranog ljekovitog bilja s visokoemolijentnom bazom, koja pridonosi zaštiti sadržanih esencijalnih ulja: zato ima bogatu i gustu konzistenciju, idealnu za sporo, produljeno otpuštanje njezinih blagotvornih sastojaka.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više