Melaleuca
alternifolia
Just-dermoaktivne-kreme-tea-tree-krema

Dermoaktivne kreme

Tea tree krema

Zaštita i ravnoteža protiv promjena na koži

100 ml

Kako djeluje

Zaštitna krema koja ima visoko pročišćavajuće i uravnotežujuće djelovanje na kožu izloženu vanjskim napadima, kao što su oni uzrokovani mikroorganizmima poput gljivica i bakterija.
Savršena je za cijelu obitelj, jer je učinkovita i istovremeno vrlo nježna.

Kada koristiti

Kada je potrebna prevencija i podrška za kožu koja je izložena riziku od mikoza i malih infekcija, na primjer pri odlasku na bazen ili u teretanu.
Ublažava osjećaje svrbeža i nelagode koji prate kožne tegobe poput psorijaze, ekcema i dermatitisa.
Pogodna i za kožu sklonu herpesu, često povezanom sa stresnim trenucima i promjenama godišnjeg doba.
Također je preporučljiva u slučaju nečistoća kože sa sklonošću aknama.

Sinergija prirode na koži

Njezina formula uključuje omekšavajuću i zaštitnu bazu biljnih ulja soje i kukuruza, obogaćenu visokim udjelom biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja.
Esencijalno ulje čajevca kombinira se s esencijama manuke i kalanhoe rosaline, biljaka poznatih po svojoj umirujućoj djelotvornosti u slučaju bakterijskih napada, koje ne samo da poboljšavaju zaštitni učinak na koži, već i dodatno pospješuju tolerabilnost proizvoda.
Dodatak ekstrakata kamilice, kadulje, gospine trave, stolisnika i bijelog sljeza čini proizvod još nježnijim i pojačava njegovo umirujuće i podržavajuće djelovanje na kožu izloženu napadima vanjskih čimbenika, podupirući njezinu prirodnu regeneraciju.

Zašto je tako poseban

U središtu njezine vrijednosti je bogatstvo izvrsnih biljnih sastojaka, među kojima se ističe glavni sastojak formule: esencijalno ulje čajevca.
U području fitoterapije, ova biljka australskog podrijetla ima čak i tisućljetni uspjeh zahvaljujući svojstvima njezine esencije, koja su danas potvrđena i posebnim znanstvenim istraživanjima: danas postoji više od 1600 istraživanja koja potvrđuju indicirano djelovanje u slučaju nadraženosti kože i tegoba uzrokovanih virusima, bakterijama i gljivicama.
Zahvaljujući bogatstvu sadržanih tvari ima uspješan učinak podupiranja antimikrobnog djelovanja. Prisutnost tih tvari mora zadovoljiti određene postotke, koje je australska vlada odredila po zakonu kao standard kvalitete esencijalnog ulja čajevca. Sastojak koji je Just odabrao ne samo da je u skladu s tim zakonima, već sadrži i veće postotke vrijednosti od onoga što je utvrđeno u zakonu: njegova savršena ravnoteža, zajedno sa sinergijom cijele formule, određuje visoku učinkovitost i nježnost Kreme Teat tree Just.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više