Dermoaktivne kreme

Krema za ruke od kamilice

Zaštita s učinkom rukavica za izuzetno meke ruke

100 ml

Kako djeluje

Dok hrani i intenzivno hidratizira kožu, također ju i jača.
Dovoljna je mala količina da kožu prekrije blagim zaštitnim filmom koji ju štiti od vanjskih napada i sprečava možebitno nadraživanje i crvenilo.
Rezultat je izvanredan: “efekt rukavica” koji obavija kožu i duboko je hrani, za meke, hidratizirane i zaštićene ruke.

Kada koristiti

U svim godišnjim dobima: zimi je koža izložena hladnoći i vjetru, ljeti suncu i toplom zraku, a svaki dan se može osjetiti utjecaj okolišnih čimbenika.
U bilo koje doba dana, a posebno nakon svakog pranja ili uporabe sredstava za dezinfekciju.
Idealan je oblog navečer, prije spavanja, kako bi koža bila vrlo elastična kada se probudite, a ujutro kako bi se osigurala dugotrajna zaštita za vaše ruke.
Neophodna je za one koji rade ili provode puno vremena na otvorenom.
U situacijama koje mogu uzrokovati oštećenja za kožu ruku, na primjer kreativni projekti, vrtlarenje, čišćenje ili kada nosite rukavice od lateksa.

Sinergija prirode na koži

U svojoj bogatoj formuli temeljenoj na hranjivim biljnim uljima, odabrani sastojci međusobno se kombiniraju kako bi pružili ciljanu zaštitu od dehidracije.
Počevši od kamilice, prisutne u obliku ekstrakta kojem je dodana dragocjena funkcionalna tvar prisutna u njezinom esencijalnom ulju, za još jače umirujuće djelovanje i učinak protiv crvenila.
Just kombinira sastojak koji je posebno odabran zbog značajnog umirujućeg djelovanja, gospinu  travu, čiji ekstrakt najbolje podupire kamilicu u pružanju trenutnog učinka jačanja kožne barijere koji je neophodan čak i u slučaju manjih iritacija.

Zašto je tako poseban

Bogata konzistencija kreme obavija ruke stvarajući prirodnu zaštitu od isušivanja, dok specifičan kompleks prirodnih sastojaka, koji simulira prirodni faktor hidratacije kože, djeluje poput spužve zadržavajući sadržaj vode koji je već prisutan u koži.
Također, izbor formulacije koja kombinira srž dragocjenih biljnih ekstrakata s bazom uljnih komponenti omogućuje sporo i dugotrajno oslobađanje blagodati bilja za dugotrajnu učinkovitost.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više