Dermoaktivne kreme

Krema od majčine dušice

Balzamične note za duboko disanje

100 ml

Kako djeluje

Omekšavajuća krema bogata biljkama sa stimulirajućim svojstvima, pruža koži trenutačan osjećaj revitaliziranja i vrijedna je kozmetička pomoć za sprečavanje i pružanje olakšanja u slučaju tegoba uzrokovanih prehladom.
Brza masaža na koži oslobađa intenzivnu balzamičnu notu koja odmah potiče slobodnije disanje.

Kada koristiti

Neophodna od prvog znakova hladnoće.
Kada niske temperature, klimatske promjene ili klima uređaji čine probleme s pothlađenošću vjerojatnijima, za vrijednu kozmetičku pomoć na koži.

Sinergija prirode na koži

Krema od majčine dušice poznata je po svom bogatom sadržaju esencijalnog ulja majčine dušice.
Laboratorij Just vrlo je svjestan njezine vrijednosti u biljnoj tradiciji koja nagrađuje zaštitna, osnažujuća, pročišćavajuća i balzamična svojstva majčine dušice,  vrlo cijenjena za sprečavanje tipičnih tegoba vezanih uz izlaganje hladnoći, ali i za pružanje olakšanja kada je to potrebno: od prve primjene na koži, formula oslobađa nepogrešivi balzamični miris koji pospješuje duboko disanje.

Zašto je tako poseban

Bogata i gusta poput ljekovitih pomada iz prošlosti, Krema od majčine dušice ima koncentriranu bazu esencijalnog ulja majčine dušice s intenzivnim balzamičnim djelovanjem, koja je savršeno podržana djelovanjem drugih  biljaka sa stimulativnim i revitalizirajućim učinkom kao što su eukaliptus, bor i ružmarin.
Njezine su blagodati maksimalno izražene zahvaljujući kombinaciji s emolijentnom bazom biljnih tvari bogatih komponentama koje pomažu u očuvanju sadržaja esencijalnih ulja u proizvodu, pospješujući produljeno oslobađanje na koži i pojačavajući njihov aromatični učinak.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više