Dermoaktivne kreme

Kremasti gel Arnika i harpagofit

Kozmetički saveznik za lakšu pokretljivost

100 ml

Kako djeluje

Kremasti gel za ublažavanje, zaštitu i toniziranje kože, također je koristan za pružanje trenutačnog olakšanja kada je koža izložena hladnom vremenu; k tome, pruža podršku onim područjima kože koja su zahvaćena napetošću mišića i zglobova.
Nanosi se nježnom masažom, brzo se upija i ima intenzivno blagotvorno djelovanje.

Kada koristiti

Kada sloboda kretanja treba našu pomoć, primjerice zbog toga što hladnoća ili nagle promjene temperature pogoduju osjećaju ukočenosti i grčenja.
Redovitim korištenjem valjani je kozmetički saveznik za potporu pokretljivosti.

Sinergija prirode na koži

Arnika iz Europe, harpagofit iz Afrike i tamjan iz Azije: laboratorij Just stvorio je ovaj gel kombinirajući u izvornoj sinergiji neke od najaktivnijih i najpoznatijih prirodnih umirujućih sastojaka širom svijeta, poznatih u biljnoj tradiciji diljem svijeta po svojoj učinkovitosti u slučaju nelagode u mišićima i zglobovima.
Dvjema glavnim biljkama koje daju ime proizvodu nadodan je bogat sadržaj tamjana, prisutan i u obliku ekstrakta i   kako bi se poboljšala sposobnost ublažavanja osjećaja nelagode i potaknulo slobodnije kretanje.

Zašto je tako poseban

Glavne biljke su prisutne u  visokom udjelu, u obliku ekstrakata vrhunske kvalitete.
Njihova izvrsnost omogućuje im održavanje koncentracije aktivnih tvari izvanredne kvalitete, koje odmah ciljano djeluju zahvaljujući konzistenciji kremastog gela koja njihovu uporabu čini praktičnom i brzom.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više