Dermoaktivne kreme

Gel za vene

Umiruje i osvježava za lakše, zategnute i elastične noge

100 ml

Kako djeluje

Za kožu nogu, pruža trenutno svježe olakšanje i dugotrajan osjećaj lakoće.
Gel za vene pruža dašak dobro uravnotežene svježine koja je dobrodošla u svakom godišnjem dobu.
Tijekom uporabe pruža koži dodatan sjaj zahvaljujući mineralnim pigmentima koje sadrži.

Kada koristiti

Za one koji stalno osjećaju izraženo oticanje, težinu i umor u nogama.
Vrlo pogodan u ljetnim mjesecima i u svim situacijama u kojima je taj osjećaj izražen.
Idealno za one koji rade uvijek stojeći ili uvijek u sjedećem položaju, i kao kozmetička podrška onima koji imaju statičan način života.
Vrlo cijenjen od strane žena koje žele naglasiti ljepotu nogu, također je koristan u kombinaciji s anticelulitnim tretmanom.

Sinergija prirode na koži

S konsolidiranim poznavanjem biljne tradicije, laboratorij Just spaja svoju stručnost o najnovijim inovacijama u kozmetologiji: u ovoj formuli kombinira biljke koje su tradicionalno poznate po svom blagotvornom djelovanju na noge, poput bodljikava veprine i divljeg kestena, s inovativnim sastojcima kao što je to dvodomna bubica (antennaria), koja je prvi put prisutna u kozmetičkom proizvodu u Europi.
Tipična biljka iz švicarskih planina, Just ju je odabrao zbog bogatog sadržaja umirujućih i antioksidativnih tvari te zbog svojstava koja podupiru elastičnost mikrocirkulacije kože: kako bi se unaprijedile njezine blagodati, Justova dvodomna bubica uzgaja se u ekskluzivnim plantažama, kojima se upravlja u skladu sa strogim biološkim standardima u suradnji sa stanovnicima švicarskih Valiških Alpi.
U srž formule dodaju se i druge komponente s osvježavajućim i zaštitnim djelovanjem, poput alge spiruline i kompleksa odabranih esencijalnih ulja, za elastičnije, ugodno svježe i lagane noge.

 

Zašto je tako poseban

Formula koja je vrlo cijenjena i na osjetilnoj razini: njegova ugodna, brzo upijajuća tekstura u obliku gela omogućuje brzu primjenu s kratkom masažom, za trenutni osjećaj svježe lakoće.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više