Dermoaktivne kreme

Krema San’activ

Više dobrobiti za osjetljivu kožu

100 ml

Kako djeluje

Ima snažno umirujuće djelovanje i vraća ravnotežu posebno osjetljivoj koži.
Redovitim korištenjem pruža ovim tipovima kože olakšanje, zaštitu i mekoću.
Osim toga, Krema San’activ može najbolje poduprijeti blagodati masaže onih dijelova kože koji su zahvaćeni ukočenošću, bolovima i trncima, te ublažiti ove neugodne osjećaje.

Kada koristiti

Za kožu sklonu neravnoteži, poput one sa psorijazom i dermatitisom, kako bi se spriječila nelagoda i koža održala u dobrom stanju.
Idealno u slučaju dugih razdoblja nepokretnosti: kako za one koji provode puno vremena u sjedećem položaju i dugotrajno zadržavaju isti položaj, na primjer za radnim stolom, tako i za one koji su prikovani za krevet ili u potpunom mirovanju.

Sinergija prirode na koži

Njegova je formula pažljivo osmišljena kako bi bila vrlo umirujuća i uravnotežujuća, dobro podnošljiva čak i u slučajevima kada je koža izloženija manjim tegobama, zahvaljujući kombinaciji soli Mrtvog mora i biljnih ekstrakata vidca, nevena i pšeničnih klica sa zaštitnim, umirujućim i jačajućim djelovanjem.
Potencijal glavnih sastojaka najbolje je naglašen njihovom kombinacijom s drugim sastavnicama: emolijentna baza ulja jojobe, za elastičniju kožu podržanu u njezinoj prirodnoj obnovi, i druge tvari odabrane zbog njihove sposobnosti pospješivanja prirodne regeneracije kože i održavanja kože dobro hidratiziranom i zaglađenom.

Zašto je tako poseban

Kao što ime implicira, vrlo je bogata “aktivnim” sastojcima za kožu i površinsku mikrocirkulaciju kože, počevši od soli Mrtvog mora.
Sastojci čija je učinkovitost također naglašena galenskom formulom, koja omogućuje produljeno oslobađanje blagodati svojih sastavnica: karakteristika koju posebno cijeni koža u određenim stanjima, koja stoga može dugotrajno i dubinski imati koristi od toga.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više