Lavandula
angustifolia
Just-dermoaktivne-kreme-krema-od-lavande

Dermoaktivne kreme

Krema od lavande

Smirenje i olakšanje putem kože i nosa

100 ml

Kako djeluje

Pruža koži umirujući učinak dok širi nepogrešiv miris cvjetova lavande, koji pobuđuje atmosferu smirenosti.
Masažom na koži osigurava  duboko umirujući i opuštajući ali i nježan učinak, a posebno na kraju dana, idealan je ritual za dobrostanje cijele obitelji.

Kada koristiti

Namijenjena umirivanju kože nadražene zbog utjecaja vanjskih čimbenika, poput uboda insekata.
Kada je koža pogođena napetošću zbog stresa, na primjer, u ramenima i vratu.
U bilo koje doba dana, a posebno navečer, za masažu koja Vas priprema za kvalitetan odmor: neophodna kada imate poteškoća s uspavljivanjem, kao što se može dogoditi tijekom promjena godišnjih doba i u trenucima nemira.

Sinergija prirode na koži

Ova sinergija sastojaka ima dragocjenu srž: iznimno čisto esencijalno ulje lavande, idealnog podrijetla iz francuske Provanse.
Just ju odabire zbog umirujućih i opuštajućih svojstava, kako za kožu, zahvaljujući svojim dragocjenim funkcionalnim tvarima u slučaju manjih iritacija kože, tako i zbog mirisa, jer miris izaziva opuštajuće osjećaje.
Lavandi su nadodane dvije vrlo umirujuće komponente, hamamelis i aloe vera, te druge smirujuće i zaštitne tvari, poput onih koje pružaju koži prirodnu hidrataciju: savršena sinergija koja čini formulu još nježnijom, prikladnom i za kožu djece.

Zašto je tako poseban

Formula koja osvaja svojom bogatom konzistencijom: iznimno hranjiva i omekšavajuća baza savršeno čuva visok udio esencije lavande sugestivnog mirisa, osiguravajući koži produljeno oslobađanje njezinih intenzivnih blagodati.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više