Calendula
officinalis
Just-dermoaktivne-kreme-krema-od-nevena

Dermoaktivne kreme

Krema od nevena

Za kožu, snaga i zaštita u svakom godišnjem dobu

100 ml

Kako djeluje

Intenzivno hrani kožu svojim bogatim sadržajem biljnih ulja i istovremeno podupire prirodnu regeneraciju kože.
Njezina omekšavajuća formula učinkovito priprema kožu za izazove nadolazeće sezone, kako na zimskom mrazu tako i na ljetnom suncu, ali i pruža koži trenutno olakšanje kada je izložena napadima okolišnih čimbenika.

Kada koristiti

Za zaštitu i jačanje kože izložene suncu, vjetru i hladnoći, kako u smislu prevencije, tako i nakon izlaganja.
Prikladno i za kožu skloniju crvenilu, eritemu i tegobama povezanih s vanjskim čimbenicima, poput opeklina od sunca i iritacije kože.
Neophodno za one koji provode puno vremena na otvorenom ili žive u teškim klimatskim uvjetima.

Sinergija prirode na koži

Njezina formula sadrži visok udio biljnih ulja kako bi intenzivno nahranila kožu i podržala je u slučaju suhoće i ispucalosti, u kombinaciji s ekstraktima umirujućih i hidratantnih biljaka poput nevena, crnog sljeza i ehinaceje.
Bogate tvarima za zaštitu i jačanje kožne barijere, ove biljke učinkovito osiguravaju odgovarajuću zaštitu kože od vanjskih utjecaja, umiruju i pružaju olakšanje, pospješujući  prirodne procese regeneracije.
Osim toga, Krema od nevena Just obogaćena je vitaminom E i hijaluronskom kiselinom, za antioksidativno i hidratantno djelovanje, te za još intenzivniji umirujući učinak.

Zašto je tako poseban

U ovom proizvodu vidljiva je inspiracija koju laboratoriji  Just nalazi u tradicionalnoj galenskoj metodi, koja predviđa kombinaciju osnovnih uljnih sastojaka i koncentrirane srži esencija i ekstrakata. Metoda koju Just mudro tumači, kao što pokazuje Krema od nevena: bogate i guste konzistencije, pruža svoje blagodati od prve primjene i još dugo nastavlja otpuštati svoje dragocjene biljne tvari u kožu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više