Dermoaktivne kreme

Nova formula Gel Bodyfresh

Da biste se uvijek osjećali dobro, čak i po vrućini

100 ml

Kako djeluje

Koži pruža trenutačan učinak ugodne svježine zahvaljujući formuli bogatoj osvježavajućim i deodorirajućim sastojcima.
Jedno nanošenje dovoljno je za osjećaj trenutačno suhe kože, idealno ljeti i uvijek dobrodošlo ako ste skloni znojenju.
Također pruža neposredno olakšanje od osjećaja težine u nogama koji se osjeti kada provodimo dugo vremena uistom položaju.

Kada koristiti

U svim situacijama u kojima biste se mogli znojiti, zbog vrućine ljeti ili uključenog grijanja, ali i zbog užurbanog tempa i stresa.
Neophodan za osobe koje se pretežito više znoje, kao što se, na primjer, može dogoditi zbog prekomjerne tjelesne težine, ili u određenim razdobljima ženskog ciklusa i prilikom sportske aktivnosti.
Vrlo je pogodan kada, tijekom znojenja, osjećate neugodnu vlažnost u naborima kože vrata, ruku i trupa.
Također cijenjen u slučaju umornih nogu, tipičnih za one koji puno rade stojeći ili za stolom, ili za one koji često putuju.

Sinergija prirode na koži

Dragocjena formula s brojnim ekstraktima s osvježavajućim i umirujućim djelovanjem: kadulja, deodorira i tonizira, u središtu je savršene mješavine umirujućih biljaka (poput arnike i matičnjaka) korisnih za podupiranje površinske mikrocirkulacije kože, i adstrigentnog i pročišćavajućeg bilja (poput koprive, srčanika i guščarskog petoprsta).
Nadalje, dodatak provitamina B5 omogućuje još veći umirujući i zaštitni učinak na kožnu barijeru.

Zašto je tako poseban

Bogat je biljnim ekstraktima koji su pažljivo odabrani kako bi koži pružili trenutno osvježavajuće blagostanje, i zahvaljujući praktičnosti i brzini primjene: praktična formula u obliku gela brzo prodire u kožu i, dijelom zahvaljujući prisutnosti mentola, pruža dobro uravnotežen osjećaj svježine, ugodan u svim godišnjim dobima, i dugotrajan deodorirajući učinak.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više