15 studenoga 2023

Blistav dom u samo nekoliko koraka

I Vi volite da Vam je kuća čista, a  da čišćenje traje što kraće?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti Linija proizvoda za domaćinstvo Just: savršeno rješenje za one koji žele postići izvrsne rezultate u kratkom vremenu:  dovoljno je samo nekoliko gesta kako biste vratili sigurnost i ugodu čistog doma, zaštićenog i toplog.

Još jedna briljantna ideja švicarskog osnivača Justa, Ulrich-a Jüstrich: ne samo kozmetički proizvodi, već i proizvodi za održavanje doma pospješuju Vaše dobrostanje ako su jednostavni i brzi za korištenje, za garantirani učinak bez napora!

Consigli-NR

Već je sam naziv proizvoda svojevrsno obećanje: NR Univerzalno  sredstvo za čišćenje  multifunkcionalan je proizvod za higijenu i čišćenje raznovrsnih perivih površina, tkanina i posuđa.  

Vrlo je učinkovit već u malim dozama jer je visoko koncentriran, zahvaljujući uspješnoj kombinaciji sredstava za čišćenje biljnog podrijetla. K tome, nježan je na koži tijekom uporabe, zahvaljujući sadržanim biljnim ekstraktima,  a i prema Prirodi, jer se lako bio-razgrađuje i predstavlja nizak stupanj opasnosti za vodeni okoliš.

Otkrit ćete da je dovoljno razrijediti jednu kap proizvoda u vodi kako biste imali izvrsne rezultate  u svakoj  prostoriji u Vašem domu, no i za čišćenje prozora, tepiha, stakla…

K tome, možemo Vam predložiti i najbolju kombinaciju s Esencijalnim uljima Just: dodavanje nekoliko kapi esencije u sredstvo za čišćenje ne služi samo za širenje ugodnog mirisa, već ima i dodatan učinak zaštite, za još intenzivnije i dugotrajnije dobrostanje.

Consigli-Just-Una-casa-splendente-in-pochi-gesti-2
Consigli-Wood-balm

Među površinama u domu, drvene površine zaslužuju posebnu pažnju, i to uz pomoć Balzama za drvo.

Kako govori i naziv proizvoda, Balzam uistinu njeguje drveni namještaj, podove, stolariju, s ciljanim djelovanjem čišćenja i zaštite koje oživljava ljepotu drva.

Na bazi pčelinjeg voska i ulja ogrštice, obogaćen je i esencijalnim uljem limbe koji pruža proizvodu karakteristični balzamični miris savršen za isticanje  drvenog namještaja.

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS