Proizvodi za domaćinstvo

Novost Balzam za drvo

Za čišćenje, zaštitu i održavanje drvenih površina

200 ml

Kako djeluje

Poseban tretman za brigu o drvenim površinama.
S malom količinom proizvoda, pruža učinkovitost trostrukog djelovanja: nježno čisti i sprečava taloženje prašine; štiti drvo od svakodnevnog napada okolišnih čimbenika, poput vlage ili sunce, pružajući mu bogatu prihranu; naglašava njegov sjaj i prirodnu boju. 

 

Kada koristiti

Redovito, kako bi zadržali izgled drva u najboljem mogućem stanju.
Idealno za namještaj, kao i za letvice, vrata i općenito stolariju, posebno ako su izloženi oštećenju od sunca, kiše ili vlage.
Također vraća parketu prirodnu ljepotu, čineći mala oštećenja manje vidljivima. 

Sinergija prirode na koži

Balzam za drvo ima vrlo koncentriranu formulu, koja omogućuje proizvodu više od jednostavnog poliranja drva jer – kao što ime kaže – brine se o njemu, hraneći ga iznutra.
Sve to zahvaljujući originalnoj kombinaciji prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi djelovali na više načina, počevši od hranjivih sastojaka (pčelinji vosak i repičino ulje) s dodatkom posebne note: esencijalnog ulja švicarskog bora (limba).
Dobiva se od smole bora koji je tipičan za Alpe i pruža balzamični miris šume savršen za naglašavanje prirodnog šarma drva.

Zašto je tako poseban

Balzam za drvo ističe se mliječnom teksturom, u praktičnom pakiranju u tubi, te svojim karakterističnim mirisnim notama bora limba.
Aromatična nota “Prirode” koja boravak u kući čini još ugodnijim i opuštajućim. 

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više