Proizvodi za domaćinstvo

NR Plus Univerzalno sredstvo za čišćenje

Koncentrirano i svestrano, za održavanje osnovne higijene doma

1000 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje za temeljito čišćenje i dezinfekciju, uklanjanje prljavštine i mikroba s većine površina: podova, posuđa za jelo, tekstila, namještaja i drugih vrsta materijala.
Njegova višenamjenska formula omogućuje jedinstven, vrlo praktičan odgovor na sve potrebe higijene doma, a koža ga dobro podnosi, u slučaju kontakta tijekom uporabe. 

Kada koristiti

Za svakodnevno čišćenje perivih površina doma, ali i za posuđe i rublje.
Zbog visoke koncentracije, treba ga razrijediti s vodom, ovisno o vrsti površine koju treba očistiti i stupnju nečistoće.

Uvijek pročitati i slijediti uputstva navedena na deklaraciji pojedinih proizvoda.

Sinergija prirode na koži

NR Plus Univerzalno sredstvo za čišćenje savršeno izražava filozofiju izrade formulacija švicarskog laboratorija Just za proizvode namijenjene domu: visoka koncentracija, učinkovitost, tolerabilnost i višenamjenost.
Da bi se to postiglo, uravnoteženo kombinira mješavinu sredstava za čišćenje različitog prirodnog podrijetla: posebice, površinski aktivne tvari za intenzivno čišćenje i odmašćivači kombiniraju se s drugim tvarima koje su posebno pogodne za kožu.
Također je obogaćeno umirujućim i zaštitnim biljnim ekstraktima (divlji kesten, kamilica i proteini pšenice) za još nježniji dodir u slučaju kontakta s rukama, što je potvrđeno dermatološkim ispitivanjem.
Tako čišćenje postaje udobnije, brže i ugodnije, zahvaljujući ugodnom i nenametljivom mirisu.

Zašto je tako poseban

NR Univerzalno sredstvo za čišćenje rezultat je vrlo inovativne i još uvijek u potpunosti valjane intuicije: formulirano je 60-ih godina u laboratoriju Just s ciljem brige o domu uz sastojke prirodnog podrijetla, za razliku od tržišta kojim dominiraju kemijski deterdženti i deterdženti u prahu. Nije slučajno da čak i danas kratica NR podsjeća na izvorni švicarski naziv proizvoda, koji se može prevesti s njemačkog kao “sredstvo za čišćenje nove generacije“.
Također sprečava rasipanje proizvoda, zahvaljujući koncentriranoj formuli koja malu količinu proizvoda čini dovoljnom, pomažući nam pritom poštovati okoliš, i lako je biorazgradiva.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više