Proizvodi za domaćinstvo

Novost Sprej s lavandom

Note lavande za zaštićene i mirisne ormare i ladice

115 ml

Kako djeluje

Koncentrirani sprej na bazi esencijalnog ulja francuske lavande, svojim karakterističnim aromatičnim notama deodorira i pomaže u zaštiti sadržaja ormara i ladica, tepiha i općenito namještaja izloženog napadima vanjskih čimbenika (poput moljaca), stvarajući ugodnu mirisnu atmosferu.

Kada koristiti

Kao nadopuna uobičajenoj kućnoj njezi: vrlo je koncentriran i s intenzivnim mirisnim notama, dovoljno je samo nekoliko štrcaja za postizanje sjajnih rezultata.
Nezamjenjiv tijekom promjena godišnjeg doba i velikog čišćenja.

Uvijek pročitati i slijediti uputstva navedena na deklaraciji pojedinih proizvoda.

Sinergija prirode na koži

Glavni sastojak formule je sirovina najviše kvalitete: esencija lavande iz francuske Provanse, koja je posebno poznata u cijelom svijetu. Kako bi se dobilo oko 1 kg esencije potrebno je destilirati 100 kg cvjetova lavande: dragocjeni koncentrat, daljnji dokaz vrijednosti ovog proizvoda.

U nedavnoj reformulaciji proizvoda za 2024., to se dragocjeno esencijalno ulje spaja s mješavinom esencija koje su stručnjaci iz  laboratorija odabrali i pažljivo izbalansirali kako bi dobili još ugodniji miris, svjež i aktualan.

Zašto je tako poseban

Uz novu formulu za 2024. tu je i nova bočica, sada od plastike za recikliranje, otpornija, praktična i lagana, s posebnim raspršivačem koji omogućuje raspršivanje proizvoda u obliku fine i nježne raspršene tvari, savršeno dozirane.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više