Proizvodi za domaćinstvo

Sprej s lavandom

Note lavande za zaštićene i mirisne ormare i ladice

100 ml

Kako djeluje

Koncentrirani sprej na bazi esencijalnog ulja francuske lavande, svojim intenzivnim aromatičnim notama deodorira i pomaže u zaštiti sadržaja ormara i ladica, tepiha i općenito namještaja izloženog napadima vanjskih čimbenika (poput moljaca), stvarajući  ugodnu mirisnu atmosferu.

Kada koristiti

Redovito, kao nadopunu uobičajenoj kućnoj njezi: vrlo je koncentriran i s intenzivnim mirisnim notama, dovoljno je samo nekoliko štrcaja za postizanje sjajnih rezultata.
Neizbježan tijekom promjena godišnjeg doba i velikog čišćenja.

Sinergija prirode na koži

Glavni sastojak formule je sirovina najviše kvalitete: esencija lavande iz francuske Provanse, koja je posebno poznata u cijelom svijetu. Kako bi se dobilo oko 1 kg esencije potrebno je destilirati 100 kg cvjetova lavande: dragocjeni koncentrat, daljnji dokaz vrijednosti ovog proizvoda.

Zašto je tako poseban

I za ovaj proizvod, Just odabire samo esencijalna ulja dobivena od biljaka uzgojenih u njihovom prirodnom staništu, izuzetno čiste i visoke kakvoće: iz tog razloga su bogate funkcionalnim tvarima izvanredne vrijednosti, obuhvaćajući i najbolje izražavajući sve blagodati Prirode za kožu i njuh.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više