Proizvodi za domaćinstvo

Novost Sredstvo za uklanjanje mrlja za tekstil

U slučaju mrlja, učinkovito prije pranja

75 ml

Kako djeluje

Koncentrirano sredstvo za uklanjanje mrlja na bazi enzima, obogaćeno pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, koje se koristi prije pranja kako bi se olakšalo uklanjanje najrazličitijih vrsta mrlja s tkanina.
Njegova uporaba, kao i učinkovitost, posebno je ugodna kako zbog praktičnosti tako i zbog njegovog karakterističnog mirisa.
Osim toga, lako je biorazgradivo, čime se promiče poštovanje prema okolišu.

Kada koristiti

U slučaju mrlja, prije ručnog pranja ili prije pranja u perilici.
Aktivan već na niskim temperaturama, pogodan je za najčešće korištene vrste tkanina, uz očuvanje vlakna i boje.

Uvijek pročitati i slijediti uputstva navedena na deklaraciji pojedinih proizvoda.

Sinergija prirode na koži

Kako bi formulirao svoje sredstvo za uklanjanje mrlja, Just je izabrao kozmetički oblik koncentriranog gela na bazi površinski aktivnih tvari biljnog podrijetla i obogaćen prirodnim sastojcima.
Među njima se ističu  tvari dobivene iz kore naranče, koja je također zaslužna za tipične citrusne note proizvoda, u prilog djelovanju ekstrakta sapunike, biljke bogate specifičnim tvarima sa svojstvima čišćenja i odmašćivanja, koju laboratorij Just odabire strogog švicarskog podrijetla kako bi najbolje zadržala sva svoja svojstva.
Osim toga, poseban kompleks od 5 enzima, koje je Just odabrao zbog njihove sposobnosti djelovanja na određene vrste mrlja, pomaže u učinkovitom uklanjanju mrlja najčešćih vrsta prljavštine prije pranja tekstila. 

Zašto je tako poseban

Osim formule visoke koncentracije, što je zajedničko cijeloj liniji proizvoda za domaćinstvo Just, izbor pakiranja pomaže u tome da njegova uporaba bude učinkovita s malom količinom proizvoda. Njegovo pakiranje, praktično i ne preveliko, omogućuje vam da Sredstvo za uklanjanje mrlja uvijek nosite sa sobom (npr. na odmoru), a zahvaljujući praktičnom aplikatoru koji također omogućuje odgovarajuće doziranje, primjenjuje se izravno na mrlju uz nježno trljanje tkanine, kako bi se podržalo djelovanje tvari za odmašćivanje. 

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više