8 travnja 2024

Tajne za blistav osmijeh uz Set za oralnu higijenu

Smijanje nije samo ugodno, već nosi sa sobom brojne koristi. Osmijeh ima moć otvoriti vidike i potaknuti pozitivne emocije.

Ključno je održavati oralnu higijenu jer su zubi naša posjetnica, prvi dojam koji ostavljamo na druge. No, kako to najbolje postići? U Justovom katalogu možete pronaći idealnu kombinaciju dvije ciljano formulirane zubne paste. Ovaj sveobuhvatan tretman za oralnu higijenu zubi i zubnog mesa se temelji na blagodatima pažljivo odabranih biljnih ekstrakata.

Just-sorriso-radioso-header-EXP
Just-Sorriso-radioso-Gel-dentifricio-EXP

Dnevna rutina

Tijekom dana, nakon svakog obroka ili užine, preporučuje se temeljito čišćenje zubi kako bismo posvetili odgovarajuću pažnju usnoj šupljini. Za tu fazu, idealna je pasta u obliku gelu: njezina svježa i nježna formulacija posebno je indicirana za učinkovito čišćenje, posebno u slučaju čestih pranja.

Isprobajte Dnevnu gel-pastu za zube obogaćenu ekstraktom bergamot metvice, biljke poznate po svojim antibakterijskim i osvježavajućim svojstvima.  

Zaštitite svoja usta dok spavate

Možda niste znali, ali tijekom sna, kada se cijeli organizam uspori, stvara se “idealno” okruženje za napad bakterija u ustima. Zbog toga, navečer, Just preporučuje upotrebu zubne paste u obliku kreme: njezina konzistencija omogućuje učinkovito čišćenje u kombinaciji s intenzivnijom zaštitom koja traje do jutra.

Završite dan s Noćnom zubnom pastom, obogaćenom zaštitnim, umirujućim i osnažujućim ekstraktima mirisne ljubičice i ehinaceje.

Just-Sorriso-radioso-Pasta-dentifricia-EXP
Just-Sorriso-radioso-foto-EXP

Sinergijski učinak dvaju proizvoda

Set za oralnu higijenu Dan/Noć iz Justa također uključuje poseban sastojak: vodu iz alpskog izvora, koja je dragocjena za podržavanje mineralizacije zubi i očuvanju pravilne bakterijske ravnoteže u usnoj šupljini.

Ova objedinjena ponuda uključuje dvije komplementarne zubne paste koje zadovoljavaju sve potrebe za održavanjem oralne higijene.

 

Za dobrostanje usana

 Osim redovite rutine oralne higijene, ključan saveznik za održavanje usana u optimalnom stanju je Balzam za usnice.

 Pruža zaštitu i olakšanje od vanjskih utjecaja, kao što su vjetar i sunce, zahvaljujući ekstraktima nevena, celinščice i matičnjaka, te ugodnoj aromi raznih biljnih ulja i maslaca.

Nosite ga uvijek sa sobom kako biste održavali vaše usne mekanima i hidratiziranima svakog dana. I primijetit ćete… vaš će osmijeh osvojiti sve!

Sorriso-radioso-immagini-EXP

Jeste li vidjeli koliko su izvanredne prilike koje Vam se pružaju?

 

Nazovite nas odmah kako biste otkrili kako ih možete dobiti

KONTAKTIRAJTE NAS