Ciljani proizvodi

Nova formula Balzam za usnice

Za svakodnevno zaštićene i mekane usnice

2×10 ml

Kako djeluje

Specifična krema za usnice, koja hrani i dubinski obnavlja, čineći ih trenutno mekanim i baršunastim.
Zahvaljujući formuli obogaćenoj prirodnim sastojcima koji štite, umiruju i jačaju, svakodnevnim korištenjem osigurava usnicama dobrostanje i ljepotu u svako doba godine. 

Kada koristiti

Za cijelu obitelj, i u svakoj situaciji kada je usnicama potrebna zaštita, posebno ako su suhe ili ispucale.
Primjeren za njihovu zaštitu od oštre zime, ali i od klimatskih izazova koje donosi ljeto.
Koristan za usnice koje su sklone pojavi labijalnog herpesa.

Sinergija prirode na koži

Njegova se formula temelji na sinergiji ekstrakata (neven, ehinaceja, celinščica i matičnjak), u spoju s bogatom bazom ulja, maslaca i voskova biljnog porijekla,  za djelotvornu obnovu kože usana sklone isušivanju.
K tome, obilje zaštitnih prirodnih sastojaka, koji, poput ekstrakta celinščice, pružaju olakšanje i antimikrobno djelovanje, čine ga idealnim za zaštitu od vanjskih utjecaja, poput hladnoće, vjetra i sunca, ali je odličan i kao kozmetička podrška za usnice koje su podložne pojavi herpesa.

Zašto je tako poseban

Godine 2022. Justov laboratorij je obnovio njegovu uspješnu formulu za dobrostanje usnica pridajući posebnu pažnju upravo teksturi: konzistencija u kremi nježnog omekšavajućeg djelovanja, koja ostavlja usnice ugodno zaštićenima, bez učinka ljepljivosti i pretjeranog sjaja, kako bi bio podjednako ugodan za muškarce i žene, u svako doba godine.
K tome, nova aroma, svježa i mentolasta, s notama kokosa i vanilije, mami na često korištenje i uistinu je top za obnovu crvenih ili iritiranih usana.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više