Leontopodium
alpinum
Just-ciljani-proizvodi-krema-thermal-fango

Ciljani proizvodi

Novost Krema Thermal Fango

Nadahnuta fangoterapijom, kako biste se bolje osjećali u brojnim prilikama

200 ml

Kako djeluje

Višenamjenska fango krema za korištenje u obliku pakunga, koju je Just formulirao za pružanje umirujućeg učinka i intenzivnog olakšanja kako biste se odmah osjećali bolje u brojnim situacijama.
Pruža dragocjenu kozmetičku pomoć u tretiranju neestetskih pojava kao što su celulit i lokalizirane masne naslage.
Umiruje i uravnotežuje kožu u slučaju specifičnih tegoba, poput psorijaze ili ekcema, i pruža joj intenzivno olakšanje na mjestima pogođenim tegobama u mišićima.
Zahvaljujući njezinim sastojcima balzamičnog mirisa, povoljno utječe kada se primijeni na specifična područja  kože, pa i u slučaju tegoba uzrokovanih prehladom. 

Kada koristiti

Za sva godišnja doba, uvijek kada je koži potreban intenzivan umirujući učinak.

Sinergija prirode na koži

Inovativna formula, jedina takve vrste, koju je Just stvorio koristeći svo svoje iskustvo u razvoju formulacija: spoj znanja iz područja hidroterapije i aromaterapije i nadahnuća koje crpi iz fangoterapije.
Riječ je o vrlo koncentriranom i svestranom proizvodu, u čijem srcu se čisto blato iz Mrtvog mora i zelena glina “aktiviraju” pomoću  termalne vode porijeklom iz Švicarske i spajaju s gorkom soli i probranim biljnim sastojcima: umirujućim esencijalnim uljima smilja, ravensare i elemija, te zaštitnim ekstraktima švicarskog runolista i gospine trave.
Rezultat se osjeti odmah: izvanredna učinkovitost koja koži pruža brzo i intenzivno umirujuće djelovanje. 

Zašto je tako poseban

Dovoljno ju je koristiti jedanput kako bi se otkrila jedinstvenost njezine karakteristične teksture u obliku “fango kreme”, koja čini ovaj proizvod jednostavnim za nanošenje i za uklanjanje nakon vremena djelovanja. Već u ovoj fazi Krema Thermal Fango počinje djelovati u svrhu postizanja dobrostanja: pakung odmah počinje oslobađati svoja blagotvorna svojstva za kožu, koje koža može odmah iskoristiti,  a povrh toga oslobađa blage balzamične note koje mirišu na Prirodu.  

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više