Ciljani proizvodi

Novost Insect Spray

Za cijelu obitelj, protiv komaraca i krpelja

75 ml

Kako djeluje

Losion u spreju s repelentnim djelovanjem, za ujednačeno raspršivanje i nanošenje na izloženu kožu lica i tijela radi zaštite od uboda komaraca (običnih, tigrastih i tropskih komaraca) i krpelja  s produljenim djelovanjem do 8 sati.
Efikasan i istovremeno dobro tolerabilan, ugodan za uporabu i brzo se upija, pogodan je za cijelu obitelj.
Biocidni proizvod (PT19). Odobrenje Ministarstva zdravstva br. IT/2022/00810/AUT. Prije korištenja obavezno pročitajte upute na deklaraciji. 

Kada koristiti

U svako doba godine, a pogotovo ljeti, za odbijanje komaraca i krpelja.
Idealan za odrasle i djecu, počevši od prve godine života. Prikladan i za trudnice i dojilje.  

Sinergija prirode na koži

Kompletno reformuliran na proljeće 2023. godine, ima dodatno pospješeno djelovanje zahvaljujući inovativnom sastojku koji je razvijen u laboratoriju i ima strukturu sličnu onoj malenog proteina koji se u prirodi nalazi u brojnim namirnicama i čija je učinkovitost protiv insekata dokazana brojnim pouzdanim studijama.
Još je ugodniji zahvaljujući originalnom mirisu na bazi esencijalnih ulja (među kojima je ulje nerolija, yland-ylanga, eukaliptusa i palmarose, ovi potonji tradicionalno poznati po tome što su neprijatni za kukce).

Zašto je tako poseban

Glavni sastojak ove formule prisutan je u visokom udjelu (od 20%) kako bi zajamčio visoko repelentno djelovanje, širokog spektra i dugotrajne zaštite.
Sve to uz puno poštivanje kože, pa i osjetljive kože djece, te maksimalnu ugodnost i praktičnost korištenja: jednostavno se primjenjuje i odmah suši, bez osjećaja ljepljivosti.  

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više