Opuntia
ficus-indica
Just-ciljani-proizvodi-ulje-za-njegu-i-regeneraciju

Ciljani proizvodi

Novost Ulje za njegu i regeneraciju

“Učinak nove kože” u slučaju ožiljaka i strija

40 ml

Kako djeluje

Specifično osmišljen za područja kože s ožiljcima i strijama, podupire kožu u svom prirodnom postupku obnove i popravka.
Pružajući vrijednu kozmetičku podršku tijekom tog procesa, već nakon prvih nanošenja pomaže koži u obnovi  mekoće i elastičnosti prevenirajući nastanak neestetskih kožnih nepravilnosti i postepeno poboljšavajući njihov izgled ako ih već ima, za učinak “nove kože”.

Kada koristiti

Za kožu s ožiljcima koji su posljedica primjerice malih nezgoda, kirurških operacija, kožnih tegoba poput akni.
U slučaju strija uzrokovanih primjerice trudnoćom ili naglim promjenama težine.

Sinergija prirode na koži

Njegova formula s ciljanim djelovanjem, iznimno bogata dragocjenim sastojcima,  sastoji se  od baze biljnih ulja (poput ulja indijske smokve, opuncije, koje je među najcjenjenijima u cijelom svijetu) s visokim udjelom masnih kiselina, u kombinaciji s biljnim kompleksom s visoko umirujućim učinkom, s crnom ribizlom i suncokretom i ekstraktom cardiospermuma i ružmarina.
Kombinacija koja je formulirana kako bi vratila koži elastičnost i kompaktnost pružajući joj olakšanje od osjećaja nelagode ili svrbeža te poboljšavajući, dan za danom, njezin  izgled.

Zašto je tako poseban

Ulje za njegu i regeneraciju spaja klinički testiranu učinkovitost*, i zadovoljstvo korisnika koje prelazi 92%, s izvanrednom ugodom prilikom upotrebe: tekuća uljna  tekstura  ne zamašćuje i ima nježan slatkasti miris.
K tome, pakiranje u tubici s dozatorom na kapaljku, osim što pospješuje ciljano i koncentrirano nanošenje, praktično je i kompaktno, idealno  kako biste ga uvijek mogli nositi sa sobom te kako bi kontinuitet primjene tretmana bio zajamčen.

* Klinička studija provedena u vanjskom laboratoriju na 40 osoba s nedavno nastalim nepravilnostima kože, od kojih 20 sa strijama i 20 s ožiljcima, koje su nanosile ulje ujutro i uvečer na zahvaćena područja, u trajanju od 2 mjeseca. Rezultati se temelje na 3 vrstama procjene: instrumentalna, medicinska i subjektivna uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više